merhaba arkadaşlar,
ben de bugünlerde Kuba STR 250 araştırıyorum.Benim ilk motorum olacak. Temel sürüş eğitimlerini bitirdim.Araştırmalarım neticesinde 2011 model 6000 km'de bir Kuba buldum. Ancak güneşte bıraktıkları için motorun rengi biraz solmuş ve akü bittiği için motoru çalıştırma şansım olmadı(en azından öyle söylediler.) motoru son 2750 TL 'ye bırakıyorlar ama bence 2500 TL'ye alırım gibi geliyor.
- Şimdi ben bu pembeye dönmüş yam granajları siyaha boyarsam, hatta tüm kırmızı renkleri siyaha boyarsam trafikte sıkıntı olur mu?
- Daha çok asfaltta kullanacağım için lastikleri asfalt lastikleri ile değiştirip öyle kullanmayı planlıyorum. Daha önce yazılanlarda motorun hantallaştığı belirtilmiş. Bu motordan sizce supermoto olmaz mı?
- Ön farı değiştirip yeni cross modellerindeki farlardan takmayı düşünüyorum. Uyumluluğu nasıl olur acaba?
-Sele yükseltmesi nasıl oluyor?
-Motorumu alırken motor sesini dinlemeyi önermiş bir arkadaş. hangi ses normal, onu bilmiyorum.

başka nelere dikkat etmeliyim?
-bu fiyat normal mi, ilerde çok başımı ağrıtır mı?
- aslında ben hyosung gt250r pazarlığını yaptım, kaskımı montumu da aldım. son anda bir pürüz çıktı ve vazgeçtik. şimdi kaskı ve montu geri verebilirim. sizce tam kapalı kask nasıl duruyor. benim cross kaskı daha çok hoşuma gidiyor. tavsiyeleriniz var mı? Mont olarak sweatshirt tarzı şeyler var aslında. gayet de şık duruyor. bilemedim.
-sizce bu motoru almalıyım?