selam arkadaslar yaw.
motorlarımız gercekten cok modern bir tasarıma sahip; aynen cbr150 de oldugu gibi:wiinkk: ben de cok seviyorum.
bu arada gökhancım sen 130/80-17 lastik almıştın; çok memnun oldugunu söylüyorsun. ama diger arkadas aynı markanın 120/80-17 lastigini almış ve kötü oldugunu söylüyor. sanıyorum ikiniz de G.antep desiniz; bu konuda bir istişare yaparsanız fikirlerinizi bekliyorum.
bu arada, havalar da yakında ısınır. gezme tozma planları yapsak hic fena olmaz degil mi??![]()
kardeş sen de takdir edersin ki,benim lastik 120'lik Gökhan abinin ki 130'luk. elbette yol tutuşun da,frenlemede filan fark ediyor.ben bu markanın bu modelini beğenmedim.ama Gökhan abininkine diyeceğim yok.eğer sen de alacak olursan duro hf918'den şaşma!
slm arkadaşlar bizim motorların rolanti vidasına ulaşmak için nereleri söküyoruz bi yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar bende bişey sorucam benim motorun yan grenajları deişmesi gerek biraz catlak var çizik çok var...motoru aldıgım eleman biraz hor kullanmıs...nerden yenilerini bulabiliriz izmirden ?? bilen varmı acaba
salton yardımcı olduğun için teşekkür ederim
kardeş grenajlarını değiştirme sanayide bi fiberglasscıya git yaptır üstüne bide boya tamamdır hem daha ucuza halletmiş olursun
Gökhan abi lastikler güzel olmuş!ön lastiğin markası ne?bide ön,arka neçere aldın?
Sahibinin yeşil bözek adını verdiği Sj 150-23. Görünüş olarak fena olmamış hoşuma gitti fakat sürüş keyfinin kalmadığına şüphem yok.
Motoru Resmen Yerin dibine sokmuşve krikoya dikkat
![]()
![]()
![]()
Kardeş o işte biraz zor. Bu motorların bulunmayan parçalarının başında grenajları geliyor. Bulma ihtimalin var fakat iyice araştırıp her yere sorman gerekiyor.
kıroooooo bide utanmadan suzukı sticker yapıştırmış
bu ne looo yerden bitme gibi ..