Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Cako yakışmış sana. Bence artık sen bi hyo al yoksa kendi motorundan zevk alamassın.

reo

selam arkadaslar yaw.
motorlarımız gercekten cok modern bir tasarıma sahip; aynen cbr150 de oldugu gibi:wiinkk: ben de cok seviyorum.
bu arada gökhancım sen 130/80-17 lastik almıştın; çok memnun oldugunu söylüyorsun. ama diger arkadas aynı markanın 120/80-17 lastigini almış ve kötü oldugunu söylüyor. sanıyorum ikiniz de G.antep desiniz; bu konuda bir istişare yaparsanız fikirlerinizi bekliyorum.

bu arada, havalar da yakında ısınır. gezme tozma planları yapsak hic fena olmaz degil mi?? :)

Buyrun arkadaşlar imacosfx arkadaşımızın Hyo su :) ve benm aşkım :)
Birazcık kullandım da Bugün :)

Bunlar da videolar :)

[YT]yeQ6cpLE4mg&feature=related[/YT]
[YT]hGLqFBcUnGk[/YT]

Bence de kadeşim :) artık yetmemeye basladı zaten :) :cherry:

selam arkadaslar yaw.
motorlarımız gercekten cok modern bir tasarıma sahip; aynen cbr150 de oldugu gibi:wiinkk: ben de cok seviyorum.
bu arada gökhancım sen 130/80-17 lastik almıştın; çok memnun oldugunu söylüyorsun. ama diger arkadas aynı markanın 120/80-17 lastigini almış ve kötü oldugunu söylüyor. sanıyorum ikiniz de G.antep desiniz; bu konuda bir istişare yaparsanız fikirlerinizi bekliyorum.

bu arada, havalar da yakında ısınır. gezme tozma planları yapsak hic fena olmaz degil mi?? :)

Valla ben eski lastiğimden çok memnundum tek sorunum 90 yanak olmasıydı. Onu çıkardım 70 yanak taktım. Servisden alıp getirdim garaja koydum üzerindekini deneme şansım olmadı fakat motoru servisden çıkardığımda şakır şakır yağmur yağıyordu ve o yağmurda ki performansı benim çok hoşuma gitti. diğer arkadaşla buluştuğumuzda mutlaka karşılaştırıp sizede bilgi vereceğiz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş sen de takdir edersin ki,benim lastik 120'lik Gökhan abinin ki 130'luk. elbette yol tutuşun da,frenlemede filan fark ediyor.ben bu markanın bu modelini beğenmedim.ama Gökhan abininkine diyeceğim yok.eğer sen de alacak olursan duro hf918'den şaşma!

kardeş sen de takdir edersin ki,benim lastik 120'lik Gökhan abinin ki 130'luk. elbette yol tutuşun da,frenlemede filan fark ediyor.ben bu markanın bu modelini beğenmedim.ama Gökhan abininkine diyeceğim yok.eğer sen de alacak olursan duro hf918'den şaşma!

Alli nerelerdesin sen hiç görünmüyorsun messenger a da girmiyorsun . Yarına müsait olursan buluşalımda lastikleri inceleyelim.

arkadaşlar motor harbiden çok güsel ben bayağı beğendim cbr 125 almayı düşünüyordum fakat maddi durumlardan dolayı bende yuan 150 race almaya karar verdim ve buldum ikinci el birtane 1750 den alıcam size sorum şu bu motor nasıl viraj alıyor yani yatabiliyormuyuz cbr 125 gibi?

slm arkadaşlar bizim motorların rolanti vidasına ulaşmak için nereleri söküyoruz bi yardımcı olurmusunuz

slm arkadaşlar bizim motorların rolanti vidasına ulaşmak için nereleri söküyoruz bi yardımcı olurmusunuz

Hiçbir yeri sökmene gerek yok. Eline uzun bir düz tornavida al Ayak marşı tarafından, (arka kurukdan gelip öndeki kalın şaseye dayanan) grenajın arasından baktığında düz başlı videyı görürsün.

arkadaşlar bende bişey sorucam benim motorun yan grenajları deişmesi gerek biraz catlak var çizik çok var...motoru aldıgım eleman biraz hor kullanmıs...nerden yenilerini bulabiliriz izmirden ?? bilen varmı acaba

Sahibinin yeşil böcek adını verdiği Sj 150-23. Görünüş olarak fena olmamış hoşuma gitti fakat sürüş keyfinin kalmadığına şüphem yok.

Motoru Resmen Yerin dibine sokmuş :) ve krikoya dikkat
photo0001anc6.jpg

photo0002mhi1.jpg

photo0003tmy1.jpg

arkadaşlar bende bişey sorucam benim motorun yan grenajları deişmesi gerek biraz catlak var çizik çok var...motoru aldıgım eleman biraz hor kullanmıs...nerden yenilerini bulabiliriz izmirden ?? bilen varmı acaba

Kardeş o işte biraz zor. Bu motorların bulunmayan parçalarının başında grenajları geliyor. Bulma ihtimalin var fakat iyice araştırıp her yere sorman gerekiyor.

Son düzenleme:
salton yardımcı olduğun için teşekkür ederim

kardeş grenajlarını değiştirme sanayide bi fiberglasscıya git yaptır üstüne bide boya tamamdır hem daha ucuza halletmiş olursun

Son düzenleme:
Gökhan abi lastikler güzel olmuş!ön lastiğin markası ne?bide ön,arka neçere aldın?

Gökhan abi lastikler güzel olmuş!ön lastiğin markası ne?bide ön,arka neçere aldın?

Vallaha şimdi sen söyleyince aklıma geldi ön lastiğin markasına hiç dikkat etmemiştim.Markası sanırım dell tire üzerinde öyle yazıyor.Fiyat olarakda arka lastik 75 ön lastik 45 e geldi.

Son düzenleme:

reo

kardesim gökhan bu yagmurda camurda ne zahmet ettin yaw, fotograflar falan:)

ama gercekten ettkileyici görünüyor ha.
hayırlı olsun diyelim. güle güle kullan.

demek bizim motorların grenajları bulunmuyor!! oysa en çabuk hasar gören yerler grenajlar. öyleyse işimiz zor. umarım kolay bir yolunu buluruz. zira benim grenajın da alt tarafında bir yerinde minik bir catlak var üstelik de sağ ve sol grenajın birbirine birleştiği alttaki o vida yeri de kırılarak vida iptal edilmiş. bütün bunları kim yaptı derseniz; elbette servis dedigimiz adamlar:)

görüşmek üzere. selamlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sahibinin yeşil bözek adını verdiği Sj 150-23. Görünüş olarak fena olmamış hoşuma gitti fakat sürüş keyfinin kalmadığına şüphem yok.

Motoru Resmen Yerin dibine sokmuş :) ve krikoya dikkat
photo0001anc6.jpg

photo0002mhi1.jpg

photo0003tmy1.jpg

Kardeş o işte biraz zor. Bu motorların bulunmayan parçalarının başında grenajları geliyor. Bulma ihtimalin var fakat iyice araştırıp her yere sorman gerekiyor.

kıroooooo bide utanmadan suzukı sticker yapıştırmış

bu ne looo yerden bitme gibi ..

arkadaşlar bizim motorlardan nasıl racıng sesine yakın bi ses alınır tabiki racıng kadar olmaz ama moto yok o kadar ses vercek :D önerilerinizi bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar