Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ve arkadaşlar Bugun itibariyle B+a2 ehliyet sahibiyim. Umarım en kısa zamanda sizlerde alırsınız. ARTIK POLİSDEN KORKMAK YOOKKK :)

arkadaşlar bizim motorlardan nasıl racıng sesine yakın bi ses alınır tabiki racıng kadar olmaz ama moto yok o kadar ses vercek :D önerilerinizi bekliyorum
Tavsiye etmiyorum ama aksozunun susturucusunu çıkarman gerekiyor ki onu sen yapamassın anlayan birine götürmen gerekiyor

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun Gökhan'cım. Güle güle günlerde kullanmayı nasip etsin yüce mevlam.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gökhan abi,ehliyetin hayırlı olsun!artık ehliyet sırası bana geldi herhalde:pale:
ha bi de senin ön lastik kaçlık?

HayırLı olsun GöKHaN ... Aga ben de alcam bi ehliyet ama benm sürücü kursum warken baska kurstan almak işime gelmiyo :) Ben de su an vermiyorum :p

hayırlı uğurlu olsun Gökhan'cım. Güle güle günlerde kullanmayı nasip etsin yüce mevlam.
Saol Yahya Artık gezilerde polisden korkmak yok :)

Gökhan abi,ehliyetin hayırlı olsun!artık ehliyet sırası bana geldi herhalde:pale:
ha bi de senin ön lastik kaçlık?
Saol Kemalettin. Benim ön lastik 100/80/17

HayırLı olsun GöKHaN ... Aga ben de alcam bi ehliyet ama benm sürücü kursum warken baska kurstan almak işime gelmiyo :) Ben de su an vermiyorum :p

Hem sürücü kursu işletiyosun hemde ehliyetin yok. Bu nasıl iştir bee :)

arkadaşlar bizim motorlara performans hava filtresi oluyor demi oluyorsa peki hava filtresinin sesi nasıl arabalardaki performans filtreler gibi güzel ses çıkarıyoyrmu ve fiyatı ne kadar sitenin en sorunlu üyelerinden biri olrak soruyorum size :)) aydınlatırsanız beni memnun olurum aslında motordan anlamıyo değilimde bunlardan anlamıyorum ama mesela bundan önceki motorum pejo moobiletti onun hakkında sorunuz olursa bana sorabilirsiniz

reo

ehliyet hayırlı olsun gökhancım. cako sanada helal olsun kardesim:)
ben de bu hafta sonu yazılı sınava girdim. sanırım mart ayı içinde ehliyet sahibi olabilecegim.

arkadaşlar bizim motorlara performans hava filtresi oluyor demi oluyorsa peki hava filtresinin sesi nasıl arabalardaki performans filtreler gibi güzel ses çıkarıyoyrmu ve fiyatı ne kadar sitenin en sorunlu üyelerinden biri olrak soruyorum size :)) aydınlatırsanız beni memnun olurum aslında motordan anlamıyo değilimde bunlardan anlamıyorum ama mesela bundan önceki motorum pejo moobiletti onun hakkında sorunuz olursa bana sorabilirsiniz
Arabalar 4 silindir ve 1600cc ve üstü. her silindirin büyüklüğü bizimkisinin 2 katından daha bütük her bir silindir 400cc ve tüm silindirler tek hava filtresinden hava alıyor. Yani demek istediğim performans hava filtresinden ses bekleme. Ve performans da da pek birşey değişeceğini sanmıyorum.
ehliyet hayırlı olsun gökhancım. cako sanada helal olsun kardesim:)
ben de bu hafta sonu yazılı sınava girdim. sanırım mart ayı içinde ehliyet sahibi olabilecegim.
Teşekkürler Reo Umarım sende biran önce alırsın ehlitini.

arkadaşlar benim motoru 3 gündür çalıştırmıyordum.daha sonra yaklaşık 3 km lik bi yola çıktım.motor bi kere stop etti.dönüşte yani yaklaşık 1 saat sonra tekrar bindim 3-4 kere stop etti ışıklarda beklerken.sizlerde de böle bişeyler oldumu??ve ya ne olabilir**??

waLaa ben de yolda seyir halindeyken oLuyo arasıra düşük dewirde giderken ... O da karb den dediler :) baktırmadım :)

wala reis düşündüğünden çok daha hassas bizim karbüratörler :) satacağına karbüratörü deiş 100 YTL civarı ondan sonra canavar gibi gidiyoo :)

Ön ve arka dişlinizi değiştirin. motor boğulmadan dolayı stop ediyor. Vites ya çok yüksek yada düşük kalıyor. oda motoru boğuyor.

slm arkadaslar Yuan-Kuba SJ 150-23 bu motor ılk pıyasa ya cıktıgında 2,250 ytl aama sımdı sankı ıy bı motormuş gibi fıyatını artırmişlar ben bunu alcaktım ama arkasamda var motor 120 ye zor vuryo bence yaramaz ama alanlar varsada hayırlı olsaun allah kaza bela vermesın derımm

slm arkadaslar Yuan-Kuba SJ 150-23 bu motor ılk pıyasa ya cıktıgında 2,250 ytl aama sımdı sankı ıy bı motormuş gibi fıyatını artırmişlar ben bunu alcaktım ama arkasamda var motor 120 ye zor vuryo bence yaramaz ama alanlar varsada hayırlı olsaun allah kaza bela vermesın derımm

Teşşekür ederiz Ahmet iyi dileklerin için. Ama 120 yi rahat görüyor ve ilk çıktığında fiyatı 3500 ytl den başlayıp 4250 ye kadar çıkıyordu. Arkadaşının motorunda problem var sanırım. Bu arada sende motor konusunda iyi bir seçim yapmışsın senin motorun baya güzelmiş.

Son düzenleme:
arkadaşlar dün cbr 125 ile kapıştım.kalkışta geçti beni daha sonra ben 4. vitesten sonra onu geçtim.zaten bidaha da yetişemedi.görmeliyizdiniz arabalar falan yol veriodu.mersin çevre yolu inleedi anlayacağınız.ama ben cbr125 i daha farklı bekliodum.çok pasif geldi bana.

ya hoca ne bekliosun ki kimse sana kimse 3000 ytl ye racing keyfi yaşatmaz.hız oalrak cbr 125 ten farkı yok onun fiyatıda 5.500.unutmamak lazım ki artık hondayıda çin yapıo.bizim motorlara bu düşmanlık ne anlamıyorum:farao::farao::farao::farao:

Son düzenleme:
yatabiliyoruz demek :) lastik gerektiğini biliyorum birde lastiklerini değiştirip kalın lastik alanların lastik numaralarını yazıp resim koymalarını rica ediyorum bakalım en kalın kimin vede güzel duruyormu ? şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim

Ben taktım bi tane :) wala acaip bi ses veriyoo :p Tabiii ki bu motorlardan race sesi beklenmez ama bu da herkesi baktırmaya yetiyo :p ahan da resim :)

motor ses olarak harbiden mükemmel benimkinin egzosu boş yani içindeki susturucular çıkartılmış fakat süper ses çıkıyor yani motorun spor olduğu belli oluyor aslında kalite bir egzos bulsak daha iyi ses yapacağından eminim

Son düzenleme:
Cako sen o disk kilidini ne zamadır kullanıyorsun. Yada hala sağlammı diye sorayım :) Ben aldığımın ertesi günü parçalandıda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar