ya vallaha cok buyuk atmıs kusura bakma kızacan bana ama nedıyım 180 insanın çüş diyesi gelıo
)))) yanı ufak atta cıvcıvler yesın dıcem ama o kadar buyuk atmıskı tavuk bıle yıyemıo 
ya dostum bu motor 180 yaparmı öhh be öh cus yaniii....
hmmm tmm abı saol bılgılendırdıgın ıcın ıyıde sende sahseyı daha oturaklı yapamasmızın abı ?? kalıplastırammasmısın??? 180 bence dıle kolay onu soylıyım...
heheheheh tmm abıiiii))) zor ıs dıosun ama 180 zor be abı
) 180 yapmak ıcın once frenın saglam olması lazım
))ya o bıse deıl motora kanat taksan o hızda kanatlanır heheehe
Resimleri telefonla çektim!İleride daha kalitelilerini de ekleceğim.
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu arada malesef servis diye tabir ettiğimiz kişiler 1000 km.bakımında rölanti devrini 2000'e getirmişlerdi,motor stop etmiyordu.Ama n'olduysa rölanti devri düştü ve motor stop ediyor.Zaten akümde yok mecbur ışıklarda deviri 3000 devire getirip bekliyorum.
arkadaşlar bizim sınıfta bi kız var abisinde skyjet var o motorla bir kaç modifiye yapmıs ve son hızını kız 180 olarak soyledi ne yaptıgını sordugumda kız bilmiyorum fakat cok para harcadı dedi ogrenince kesinlikle sizinle paylaşacagım
180 KM/H ulaşabiliyor motor arkadaşlar... Benim Motor ustası 150 YTL karşılığında motoru 170-180 km/h a çıkarabilirim dediama o süratte bu motorun üzerinde durmak çok tehlikeli olduğundan yaptırmadım
![]()
Fakat emrah ben cezaya kaldığımdan 32 ödemiştim nolmade daha az ama tam ne kadar olduğunu bilmiyorum.
arkadaşlar.öncelikle şu siyah kübadaki ön far uzatması nasıl yapılıyor beni aydınlatırmısınız.salton kardeş yardımlarını bekliyorum.sürat konusuna gelince 180 yapabilir doğrudur ama çok zor.şase konusuna gelince.bu motorların şasesi sandiğımızdan daha kuvvetli arkadaşlar.diğer motorlarda incecik içi boş demirler şase görevi yapıyor.ama bunlarda şase çok kalın.cbr 125den daha kuvvetli şasesi.bunu sadece ben söylemiyorum honda servisindeki ustada söylüyor.şasesi çok kuvvetli bunların diyor gerçektende öyle.sağlam şasesi.zaten o yüzden cbr 125den 10 kilo daha ağır bu motorlar.ama yinede 180 yapmak pek mantıklı değil.ama ben honda cbr 125 le yarıştığımda dijital ibreyle 139 yapmıştım.hava rüzgerlıydı.motor yinede yere sağlam basıyordu.hele 120 civarı çok rahat düzgün ve güvenli gidiyor bence motor.bu benim görüşüm.başka motorlardada deneyimim oldu.mesela 100lük cup larla 100 le diderken direksiyon elimde kalacak sanki.rüzgar diğer şeride sürüklüyo motoru.ybrde de 120 ile giderken bile bunun kadar yere sağlam basmıyor.
gerçi ben motoru yere baya yakınlaştırdım.önünü düşürttüm.onunda etkisi vardır.belki o yüzden bana güvenli geliyor.