:queen:
aslında benim moto hız olarak bana yetiyor ama benim eksikliğini çektiğim yanımda yönümdeki araçların beni belli hızdan sonra bariz geçmesi belki ilk 2 vites veya 3 vites baş ediyorum ama sonra adam uzuyor
motorumun en sıhhatli olduğu dönemlerde 120 ye kadar ciddi söylüyorum çoğu 1600 lük yetişemiyordu. hatta bir keresinde bmw 1.16 1800 motorla 120 ye kadar ben önde gitmiştim.
ama şimdi 1.3 ler ancak işte. o zamanlar 150 yapıyordu motor ve inanmazsın üzerine yatmadan 130 yapıyordu 130 a öyle çabuk çıkıyordu kş akıllara zarar./ibre dijital ve cbr 125 le aynısını gösteriyordu) sonra patates kızartması yağı yaramadı sanırım subap kesti ondan sonra tam verim alamadım. şu an da 135-140 yapıyor ama eski canı yok arka dişliyii küçülttümçn dişliyi büyülttüm baya hantal o haline göre.
demek istediğim bazen oluyor hızım 60 3.vitesteyim yanımda bir arraç beliriyor basıyorum o sırada o basıyor hatta ben vites düşüp bassam bile araç uzuyor.
ninja 250 alayım diyordum o da sonra düşündüm otobanda çok ezik kalır düşünsene 180 le gidiyorsun kıçı kırık megan seni geçiyor

veya 2 kişi şehiiçinde gidiyorsun arabanın teki seni oyum oyum oynatıyor.
cbr6600 diye aklımdan geçiyor onu da alsak elemanları geçsek. eleman diyecek tabi geçer 600 lük motor.
onun için şöyle cbr 125 kılığında bir 600lük olsa da yesek
veya bir ara diyordum cbr 125 alayım üzerine ninja 250 motoru atayım ama işte dur bakalım ne olacak
siyah ninja250yı alıp ön farı sökersem baya küçükgörünür. pnlaşehiriçinde delmediğim araba bir m3 kalır onu da delmeyelim zaten osmaniye de yok
işte böyle Recai cim:cherry: