Kuba Kuba RX9 50cc Nostaljik CafeRacer Motosiklet

Kafam hoşaf oldu :silent: . Benim bildiğim devlet öpmeden bırakmaz. Bakalım çevirmelerde neler yaşayacağız? .

Benim de en kararsız kaldığım durum çevirmeler zaten. Veya kaza durumu. Daha biz burada motor kullanıcıları olarak tereddüt içindeyken bir emniyet görevlisinin bu konuda bilgi sahibi olmasını beklemek saflık olur diye düşünüyorum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
B sınıfı ile 50 cc kullanılabiliyor. Bakınız; resmi gazete 12.madde..

Ama sigorta konusuda bende net bir bilgi bulamadım.

Kaynak nedir,bulan paylaşabilir mi?

Yasal düzenlemeler netleşene kadar bir kaç kurban verilecek galiba. Bu linkte biri paketinden çıkarıp toplamış motoru, detaylı resimler var. Hafif toplu biri, iki tane iri adamın bu motora binebileceğini sanmıyorum . Binilir ama dışarıdan çok komik görünecektir.

http://www.xxxxxbbs.com/thread/129670.html

Son düzenleme:
Motor resimlerde ve teknik özellikleriyle gayet güzel gözüküyor sanırım 4 vites cub versiyonların ters şanzumanı olup debriyajda var.
Artıları
1-Bence retro olması birebir replikası gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla honda 50 ss modeli.
2-Manuel şanzuman olması keyif açısından
3-Lastik ebatlarının scoteerlardan büyük olması
4-50cc gibi durmayışı ve 3.62hp yeterli gibi
5-A2 ehliyeti olmayan benim gibiler için fırsat
6-Vergi ve sigorta masrafı olmaması

Eksileri
1-Benzin göstergesi göremedim.
2-Herhangi bir taşımada port yeri yok.Arkaya çanta aparatı yurtdışındaki bir motorda gördüm ama selenin güzelliğini kapatıyor.
3-Frenleri sanırım güçlendirilmeli tabiki test etmeden bişey demek zor

şahsi fikirlerim bunlar ankarada ikamet eden biri olarak ben gelince sanırım alırım gibi revival 50 ve motoran allegrodan daha güzel duruyor sanki hayırlısı olsun bakalım

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------

http://www.time-moto.cn/newsDetails/atccategoryid_3741_articleid_9588_language_zh-CN

Buradada bikaç görseli mevcut

Bu motosiklet için zorunlu trafik sigortasının gerekmediği doğrumudur. Bu konuda kesin bilgi varmıdır? Bi tanıdığım arkadaş Sırf B ehliyetle sürüldüğü için bu motosikletten almayı düşünüyor. Kime sorsam herkes ayrı birşey söylüyor.

Motor resimlerde ve teknik özellikleriyle gayet güzel gözüküyor sanırım 4 vites cub versiyonların ters şanzumanı olup debriyajda var.
Artıları
1-Bence retro olması birebir replikası gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla honda 50 ss modeli.
2-Manuel şanzuman olması keyif açısından
3-Lastik ebatlarının scoteerlardan büyük olması
4-50cc gibi durmayışı ve 3.62hp yeterli gibi
5-A2 ehliyeti olmayan benim gibiler için fırsat
6-Vergi ve sigorta masrafı olmaması

Eksileri
1-Benzin göstergesi göremedim.
2-Herhangi bir taşımada port yeri yok.Arkaya çanta aparatı yurtdışındaki bir motorda gördüm ama selenin güzelliğini kapatıyor.
3-Frenleri sanırım güçlendirilmeli tabiki test etmeden bişey demek zor

şahsi fikirlerim bunlar ankarada ikamet eden biri olarak ben gelince sanırım alırım gibi revival 50 ve motoran allegrodan daha güzel duruyor sanki hayırlısı olsun bakalım

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------

http://www.time-moto.cn/newsDetails/atccategoryid_3741_articleid_9588_language_zh-CN

Buradada bikaç görseli mevcut

Arka çanta için demir kuba tarafından bayilere gönderilecek. 3.62 Beygir olması rampalarda kendini belli edecektir ama iki kişi olmaz bu motora taşır ama hızı düşer. Benzin göstergesine benze gerek yok çünkü 1 litre benzin ile ortalama 50 km yol yapacaktır. Kullanım şekli ve bölgeye bağlı değişir ama en kötü ihtimal 40 km yol yapacaktır. 6 litre deposu var yani bir depo 300km demek.

Firma midemi bulandırdı. Normalde 25 Temmuzda piyasada olacaktı ürün, sonra 1-10 ağustos arasına ertelendi. Sorduğumuzda da " Uluslar arası taşımacılıkla ilgili aksaklıklar sebebi ile" demişlerdi. Anladığım kadarı ile sebebi 28 Temmuz 2017 motosikletlere ek vergi kararı. Bir şekilde adamlara haber uçmuş galiba.

Son düzenleme:
Fiyatını resmi sitesinde yayınladığı için umarım zam gelmez tabiki bu haber diğer motorlarada yansıyacaktır.Yedek parçayada zam gelecek o zaman

Kuba fırsatçı bi marka değil. rakiplerine oranla biraz daha kaliteli ve yüksek fiyatla geliyor bunuda kalitesinden dolayı tüm kuba kullanıcıları kabul etmiş zaten. Uluslar arası taşımacılık dediği okyanus yapılan bir temizlik ile alakalı haberini görmüştüm Çin'den buraya gelen tüm gemilere eksta 15 gün atılmış

Bu motoru cg havasından nasıl kurtaracağız. Deri mont ve full ekipmanla biraz toparlar ama almadan hafif modifiyeler düşünüyorum. Çamurlukları biraz kısaltıp janttaki parlak telleri mat siyaha boyasak nasıl olur? Başka fikri olan varsa paylaşsın lütfen

Son düzenleme:
Bu motoru cg havasından nasıl kurtaracağız. Deri mont ve film ekipmanla biraz toparlar ama almadan hafif modifiyeler düşünüyorum. Çamurlukları biraz kısaltıp janttaki parlak telleri mat siyaha boyasak nasıl olur? Başka fikri olan varsa paylaşsın lütfen

Motoru hangi renk düşünüyorsun?

- - - - - -

Birde arkadaşlar acaba bu 50cc silindiri, aldıktan sonra 100cc'ye çıkarabildiğimiz doğrumudur?

Motoru hangi renk düşünüyorsun?

- - - - - -

Birde arkadaşlar acaba bu 50cc silindiri, aldıktan sonra 100cc'ye çıkarabildiğimiz doğrumudur?

100cc çita serilerini 150 170 yapanlar var o yüzden bunda da olacaktır ama karteli bi incelemek lazım kesin bilgi için. Bu arada bunların muayenesi 3 yılda bir olarak biliyorum doğru mu?

Klasik bir modelde cc yükseltme işlemi çok rahat yapılabilir. Gönlünüz rahat olsun.

Ne kadar yakar diye soranlar olmuş sanki :) Ne yakacak bu abicim 1 litreyle 50 60 km yol yaparsın bununla en az neyin hesabıdır bu :)

Ekonomi böyle olursa 30cc makine bile gelir. Dişli değişimiyle 55-60 yapar bu muhtemelen, müşterisi olacak gibi duruyor.Hemen olmasa da düşünebilirim ben de, bakalım fotoğraflardakinin aynısı mı olacak gelen.Bir de disk fren olsaydı önde, süper olurdu.

Son düzenleme:
Fiyatını resmi sitesinde yayınladığı için umarım zam gelmez tabiki bu haber diğer motorlarada yansıyacaktır.Yedek parçayada zam gelecek o zaman

Umarım dediğiniz gibi zam gelmez. Ama Kuba bu motorları %20 ek gümrük vergisi vererek alacak. Gelişine de satmaz herhalde, üstüne üç-beş kar koyacaktır. Bakalım 3.550'nin üzerine ne kadar fiyat koyacaklar.

Kuba fırsatçı bi marka değil. rakiplerine oranla biraz daha kaliteli ve yüksek fiyatla geliyor bunuda kalitesinden dolayı tüm kuba kullanıcıları kabul etmiş zaten. Uluslar arası taşımacılık dediği okyanus yapılan bir temizlik ile alakalı haberini görmüştüm Çin'den buraya gelen tüm gemilere eksta 15 gün atılmış

Mide bulandıran tarafı da Kuba'nın malları çoktan almış olup depoda bekletiyor olma ihtimali.

http://www.hurriyet.com.tr/motosiklet-ithalatina-ek-gumruk-vergisi-geliyor-40534188

Son düzenleme:
Umarım dediğiniz gibi zam gelmez. Ama Kuba bu motorları %20 ek gümrük vergisi vererek alacak. Gelişine de satmaz herhalde, üstüne üç-beş kar koyacaktır. Bakalım 3.550'nin üzerine ne kadar fiyat koyacaklar.

Mide bulandıran tarafı da Kuba'nın malları çoktan almış olup depoda bekletiyor olma ihtimali.

http://www.hurriyet.com.tr/motosiklet-ithalatina-ek-gumruk-vergisi-geliyor-40534188

Bu dediğin fiyat artışı olsa olabilir idi ama fiyatları arttırmadılar sezon sonu yaklaştığı için adamlar ellerindeki malları bitirmek için aynı fiyattan satacaklardır. @darknife adlı kullanıcıda belirtmiş zaten fırsatçı bir firma olacak bir davranışını bende görmedim şuana kadar vergi zammının aksine ötv indirimi yapan bi marka yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar