- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba.Tanışma kısmında kendimi tanıttım ama tekrar yazayım.Öğretmenim ve okula gidip gelmek için motor almak istiyorum.Köy yolu gidiş-geliş toplam 50 km ve yolun 6-7 km si taşlı ve stabilize,bir kısmı da asfalt sayılır.Boyum 183 kilom 65-70 arası.Formun neredeyse tamamını bir hafta içinde okudum,bayağı bilgi sahibi oldum hepinize teşekkürler.Ama kuba kb150-25 hakkında çok az bilgiye ulaşabildim.Aslında direk aklımdan geçen cruiser tarzı olan Kuba ama Mondial drift hakkında da forumda okuduğum olumlu şeyler seçeneklerim arasına MH driftinde girmesine neden oldu.Okuduklarıma göre genelde herkes driftin lastiklerinden başka herşeyinden memnun,ama motorun ön kısmının hafif olduğunu falan da okudum.Ben stabilize yolda kullanacağım için açıkcası MH driftten biraz tedirgin oldum.Savurması falan Kubaya göre daha kolay olabilir sonucunu çıkardım.Motorların aşağı yukarı fiyatları aynı bugün bir bayiyle görüştüm elinde hem Kuba hem de Mondial olduğunu fakat köy yollarında Kubanın daha sağlam olabileceğini söyledi.Çünkü Kubada plastik aksam yokmuş ama mondial de bazı kısımlar plastik olduğu için sıkıntı çıkarabileceğini söyledi.Birde dediğiniz gibi DRİFT'in lastikleri iyi değilse ek olarak bir de 150 TL lastik masrafı olur o zaman KB150-25'i fiyat olarak geçer.Kuba KB150-25 modelini kullanan veya bilen arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.Benim sizden ricam bu iki motoru,çekiş-yakıt-rahatlık ve sağlamlık konusunda kıyaslarsanız bana çok yardımcı olursunuz.Hızla işim olmaz 70-80 yapsın yeter.Biraz uzun oldu kusura bakmayın,şimdiden teşekkürler.
Motorlar aşağıda::