KTM'nin arabası..

Motosikletleriyle her zaman adından söz ettiren Avusturya’lı KTM, büyük bir gizlilikle yürüttüğü X-Bow isimli aracının üzerindeki tüm sır perdesini Cenevre Otomobil Fuarı’yla kaldırmayı planlıyor. Prototip modelin üretimi tamamlanıp fuara yetişmesi kesinleşirken aracın yol testleri de bir yandan devam ediyor.

KTM turuncusu rengi ve köşeli hatlarıyla oldukça dinamik bir tasarıma sahip olan X-Bow, Audi’yle ortak geliştirilirken Audi’den alınma 2.0 litrelik turbo destekli bir motorla donatılmış. X-Bow’un ağırlığıysa 680 kg olarak belirtiliyor.
www.arabam.com sitesinden alıntıdır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel olmus ama zannedıyorum türkiyede kullanmak ancak hayal olur:mrgreen:
sanki bişey eksik ama neyse ben bulamadım biri bulur herhalde

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyide pist için tasarlandıysa f1 araçlarına yanaşamaz...Asfalt içinse çok gelir...Nerde kullanılacak ne iş için binilecek?.......

korkmayin parasi fazla batan turklerden 2-3 u merak eder alir bu arabadan ...

İyide pist için tasarlandıysa f1 araçlarına yanaşamaz...Asfalt içinse çok gelir...Nerde kullanılacak ne iş için binilecek?.......

F1 araçlarına yanaşabilen bir otomobil yok zaten :p Pistte zevk için kullanım amaçlı tasarlanmış bir otomobil. İngiltere'de Ariel Atom, Radical SR1, Caterham Super Seven gibi bu tarz araçların belli bir pazarı var, pist günlerinde veya yolda hafta sonları zevk için kullanmak amaçlı tasarlanmış bir araç.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
F1 araçlarına yanaşabilen bir otomobil yok zaten :p Pistte zevk için kullanım amaçlı tasarlanmış bir otomobil. İngiltere'de Ariel Atom, Radical SR1, Caterham Super Seven gibi bu tarz araçların belli bir pazarı var, pist günlerinde veya yolda hafta sonları zevk için kullanmak amaçlı tasarlanmış bir araç.

Bi ....... yaramaz o zaman diyorsun...Bence de yaramaz.....Paramı başka şeylere veririm....

Valla ben kendime bir otomobil alacak olsam, ya bir Lotus Elise ya da bir 206+bir Ariel Atıom alırım :p Elise konforsuz, 730 kg 130hp bir araba, Subaru İmpreza'yla oyuncak niyetine oynuyor. Ariel Atom'sa piyasadaki tüm Ferrari'lerden daha seri :p Tabii benim sürüş deneyimim hiçbirini kullanmaya yetmez, ayrıca düz yolda bir 1000cc SS hepsini yalar yutar :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Verdiğin bilgilere göre 600 lük r6 bile hepsini tokatlar kutucuk......130 beygir 750 kg hantal kalır be...

Yol tutuşu yer R6'yı ama :wiinkk: Pistte R6'ya yakın performans gösterir Lotus, zaten eski bir Formula 1 takımı. Aletin muhteşem bi şasi dinamiği, çok iyi de süspansiyonu var. Porsche Cayman'la denk sürüş dinamiği var, Cayman ~300hp, Elise 130 hp 750 kg, 0-100 6 saniye altında. Tabii düz yolda 2 tekerle kapışamaz, ama hangi dört teker kapışabilir ki?

Lotus Elise
1-elise-lotus.jpg

Ariel Atom
ariel_atom_r34_big.jpg

Radical SR3
radical_SR3.jpg

4 teker :farao: Önce RC8 piyasaya çıkarsınlar sonra bu koleksiyon otoyu çıkarırlar..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel olmus ama zannedıyorum türkiyede kullanmak ancak hayal olur:mrgreen:
sanki bişey eksik ama neyse ben bulamadım biri bulur herhalde

Bence tam tersi fazlası var arkaadasım bu KTM in :queen:
iki teker fazladan takmışlar:queen: :queen: :bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yol tutuşu yer R6'yı ama :wiinkk: Pistte R6'ya yakın performans gösterir Lotus, zaten eski bir Formula 1 takımı. Aletin muhteşem bi şasi dinamiği, çok iyi de süspansiyonu var. Porsche Cayman'la denk sürüş dinamiği var, Cayman ~300hp, Elise 130 hp 750 kg, 0-100 6 saniye altında. Tabii düz yolda 2 tekerle kapışamaz, ama hangi dört teker kapışabilir ki?

Bir video vardı...R1 motorunu gokart a takmış adam...Hadi onla kapışsın....0-100 metre sesine yetişemez....:queen: :queen: :queen:

Gokart mokart ama bi kaçıyor ki? Seyretmediyseniz araıp bulayım...

Bir video vardı...R1 motorunu gokart a takmış adam...Hadi onla kapışsın....0-100 metre sesine yetişemez....:queen: :queen: :queen:

Gokart mokart ama bi kaçıyor ki? Seyretmediyseniz araıp bulayım...
Alp abi ii soyluyonda hangi lastik kaldirabilirki bunu ?r1 motoruna gazi vermek o gokartin kicinin asena gibi dansetmesi demek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar