Ktm Rc 390 Video İnceleme AEA

AEA ya saygım sonsuz iyi ki var fakat lansmanlardaki yorumları normal testlerindeki yorumların yerini tutmuyor.Bu arada Rc serisinin tasarımı baya kötü bence özellikle sınıfındaki güzelliklere bakılınca özellikle kafa tasarımı çok çirkin geldi bana. Bilmem ahali ne düşünür

AEA'nın lansman ve lansman dışı incelemelerinde farklılık olduğuna ben de katılıyorum. Hatırlarsanız MT-125 ve Tri-City'i tanıttığı videoda da çok iyimserdi. Yani KTM'ye özgü değil bu durum.

RC390'a gelirsek, ben tasarımını beğendim. Çok marjinal bir tasarım. Parça kalitesi kötü değilse, bence tercih edilebilir bir model.

Sonuçta Kawasaki Ninja 300 de Hindistan'da üretiliyor. Kalite farkı olarak aralarında uçurum olduğunu düşünmüyorum.

Son olarak, tasarım güzel ancak pratikte bazı sıkıntılar olabilir. Aynadaki ön sinyaller düşündürücü, karenajın alt kısmı kullanışsız izlenimi veriyor, ön çamurluğun kısa ve düz kesim olması sırıtıyor, arka çamurluk çok çamur atar :mrgreen:

MT-07'de de en çok şikayetçi olduğum şeyler arka çamurluğun olmayışı, oradaki plastiğin amortisörü bile çamurdan korumaması ve zincir korumasının kısa olması nedeniyle arka dişlideki yağın olduğu gibi tam üst kısmına gelen yere sıçraması.

AEA ya saygım sonsuz iyi ki var fakat lansmanlardaki yorumları normal testlerindeki yorumların yerini tutmuyor.Bu arada Rc serisinin tasarımı baya kötü bence özellikle sınıfındaki güzelliklere bakılınca özellikle kafa tasarımı çok çirkin geldi bana. Bilmem ahali ne düşünür

Ben tasarım harikası olduğunu düşünüyorum, ön far kısmı biraz sıradışı. Kuyruk, çıplak turuncu şasi, alt grenaj ve egzoz uyumu bence mükemmel.

Hayret!..."tek silindir" bir işe yaramaz..Mt alırım..RR alırım..gibi yorumlar yok :sunny: demek ki "kulaktan dolma forum söylemleri" yavaş yavaş demode oluyor...sevindirici:cat: Allah gönlünde olana alıp binmek ve kazasız mutlu mesut günler geçirmeyi nasip etsin...

Aslında o ön farları gizli yapsalar ön taraf daha şekil durabilirdi.

Kocaeli İl Temsilcisi
Ülkemizde bu vergi sistemi olduğu sürece büyük cc'li motosiklet sahibi olmak hayal olacak sanırım . Rc 390 7500 eurodan gelecek ülkemize . Bu fiyatın yüzde 37'si ötv , yüzde 18'i kdv . Toplam yüzde 55'i vergi oluyor . Halbuki ötv kalksa ve teşvik olarak motosiklet vergisi sadece yüzde 18'den yüzde 8 olsa , bütün 250 cc üzerinde ki motosiklerde muazzam bir patlama yaşanırdı diye tahmin ediyorum. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar