KTM EXC 450 HAKKINDA

abinin 1000rr'ı al gel de bi sm pistine sokalım :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------

kapalı alan bul artık da bi teker yapak mübarek :salut:

Onun abisinin bin rr ını yerim ben şeker şey. Shldshld
Bonom obomdo bon or or vor bo koro tomom mo ahlfhsdl yıkık ya abdlsh

Kanka var da uzak biraz. Ya sasalıya gitcez ya da otoban kenarı. Ya da ülkü pistinin türibinlerinin arkasına gidek mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------

Bu konuya r25 nasıl karışmış yav :D o işin garip tarafı 194-200 giden r25'ciler gelmemiş, bu arada bende sm motor hastası olup Drz400 sm bakıp temiz bulamayınca Katemeye dönüp katemeci oldum 390 duke ile yani İstanbul'da olup Teke de gazlayanlar ekleyebilir.(sm,ss,naked herkes ekleyebilir tatlı bir gazlama olur.)

390 a bitiyorum ya izmire gelirsen yaz mutlaka.

ahe

Bu konuya r25 nasıl karışmış yav :D o işin garip tarafı 194-200 giden r25'ciler gelmemiş, bu arada bende sm motor hastası olup Drz400 sm bakıp temiz bulamayınca Katemeye dönüp katemeci oldum 390 duke ile yani İstanbul'da olup Teke de gazlayanlar ekleyebilir.(sm,ss,naked herkes ekleyebilir tatlı bir gazlama olur.)

r25'ciler korktu ağa onlar şimdi korkudan ekran parlaklığını kısıyolar hahahahahah :queen: ama biri gelsin ya çok istiyorum.

bu arada sen adamsın

Onun abisinin bin rr ını yerim ben şeker şey. Shldshld
Bonom obomdo bon or or vor bo koro tomom mo ahlfhsdl yıkık ya abdlsh

Kanka var da uzak biraz. Ya sasalıya gitcez ya da otoban kenarı. Ya da ülkü pistinin türibinlerinin arkasına gidek mi?

Ben hiç bilmiyorum oraları, olur dersen bana uyar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ağlama bu kadar 1000rr dediğin motor gariban tek silindir excnin yaktığını rölantide yakıyor kimin parası var kimin yok o konulara girmeyelim üzülürsün ;)

ahe

Ağlama bu kadar 1000rr dediğin motor gariban tek silindir excnin yaktığını rölantide yakıyor kimin parası var kimin yok o konulara girmeyelim üzülürsün ;)

o zaman senin abin gazlayamıyormuş çünkü 12 litre yakıyo exc :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı

iş sidik yarışına gelirse 640dan inip abi motoruna da bineriz 😀

Son parasını motora verip special motosikleti işletebileceğini sanıyor. iq garibanı kardeşim benim :flower:
Ahe söylemiş ama sadece yaktığını söylemiş. Abinin cadde motoruna benzemez special makina yerden yere vurur adamı. Hala daha abimin motoru abimin motoru diyosun. Al gel bakiyim abinin motorunu. :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------

[url]https://i.hizliresim.com/9YWLzo.jpg[/url]

Abimin bin ararıyla bunu da delerim (delemedi) ahlfgsflsh

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------

Beyler bu gelecek:) nickli arkadaş hanginizse iyi troll yaptınız hadi itiraf edin çıkın ortaya. Gerçekte böyle bir karakter olduğuna inanmak istemiyorum. Recooo sen misin olum. Ahe olum bak yapmayın lan ahflshdl fake hesap açıp trollemek çok ayıp. Böyle bir karakter anca filmlerde olur olum ahlfshdl

iş sidik yarışına gelirse 640dan inip abi motoruna da bineriz
senin motosiklete çarpmışlar bir farı yamuk haberin olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:29 ----------

bu videoya sponsor oldum resmen 3 veya 4. kez paylaşmışımdır
bir gün herkes endurocu olacak
şimdi zamanın konusu olan dl enduro mudur değil midir çok bulandırmadan buyrun videoya

Forumdan Uzaklaştırıldı

Yalnız abimin motoru stok gözüküyor ama modlu onu söyliyim de;) keyfe keder power commander modülü ve egzoza özel yazılım var ön arka dişli de oynama. Forged piston, forged piston kolu ve forged subap takımı var. Performans enjektörleri amerikadan getirtilip takıldı. üst kapakta da modifikasyon mevcut. Bu parçaların çoğu Amerika'dan geldi. Siz geçin dalganızı kralı gelsin delip geçerim ;)) 1299 panigaleli masum bir elemanda bu şekilde dalga geçmişti rollingde 3 kere saplayınca üçüncüde durmadı utancından bastı gitti;)
Dynoda 233bg arka tekerde. ağlamaya devam edecekseniz dyno grafiğini de paylaşırım sıkıntı yok;) para ve imanın kimde olduğu belli olmaz yazmaya devam edersem yaşadığınız hayatı sorgularsınız kıps;)

Yalnız abimin motoru stok gözüküyor ama modlu onu söyliyim de;) keyfe keder power commander modülü ve egzoza özel yazılım var ön arka dişli de oynama. Forged piston, forged piston kolu ve forged subap takımı var. Performans enjektörleri amerikadan getirtilip takıldı. üst kapakta da modifikasyon mevcut. Bu parçaların çoğu Amerika'dan geldi. Siz geçin dalganızı kralı gelsin delip geçerim ;)) 1299 panigaleli masum bir elemanda bu şekilde dalga geçmişti rollingde 3 kere saplayınca üçüncüde durmadı utancından bastı gitti;)
Dynoda 233bg arka tekerde. ağlamaya devam edecekseniz dyno grafiğini de paylaşırım sıkıntı yok;) para ve imanın kimde olduğu belli olmaz yazmaya devam edersem yaşadığınız hayatı sorgularsınız kıps;)

Yav he he :queen:
Seni üniversitelerin sosyoloji antropoloji ve paikoloji bölümlerinde ders olarak okutup bilime bir katkı sağlamak lazım. Nası güzel sıkıyon. Olum senin gittiğin yolları bu gördüğün tayfa komple unuttu yavaş gel delcekmiş. Motor sürmeyi öğren bi. Ya da dur önce kendine bi motor al. 0dan 299a testlerde maymun da çıkıyor koç ahgşshfls:king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:49 ----------

Ön arka dişlide oynama nasıl mesela? Ne oynuyonuz? Ben çökmeli kalkmalı sivas halayı oynamaya bayılırım. Var mı?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Benim şu hayatta en sevmediğim şey fakirlerin kendini birşey sanması:) böyle konuşur konuşur ama karşısında Türkiye'nin sayılı iş adamlarından birinin oğlu olduğunun farkında değildir. 5 yıl çalışıp kıçı kırık bir motor almışsın senin sipesyal makinenden 10 tane alır kapına dizdiririm koçum kıps;)
Benim şu an motorum yok bu arada;) senin yaşın otuzsa benim 20 yaşıma kadar elimden senin yaşın kadar motor geçmiştir;) sen 20 yaşında sağda solda sürtüp çalışırken ben daha henüz 17 yaşındayken Honda bayisinde sıfır 600rr bakıyordum koç;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tartismaya, atismaya, kalp kirmaya gerek yok, hele hele medenice cozume baglamak varken.

Herkes keceli kalemle nick'ini uzerine yazip, fotografini cekip, paylassin. Gorelim en uzun kiminki, kapansin mesele, oyle degil mi ama?

Baya komik yere doğru gitmiş konu hatta en son benim babam senin babanı döver denirse bir de tam olacak gibi , komik ergen egosu kasmaya gerek yok bence biraz fazla takıldınız bu ss sm kavgasına ama şunuda özellikle belirtmek isterim aryirmibeş hepinizi deler.

Tartismaya, atismaya, kalp kirmaya gerek yok, hele hele medenice cozume baglamak varken.

Herkes keceli kalemle nick'ini uzerine yazip, fotografini cekip, paylassin. Gorelim en uzun kiminki, kapansin mesele, oyle degil mi ama?

İğrenç kmaşulah espirisi aklıma geliyor :queen: yapmayın böyle şeyler..

Benim şu hayatta en sevmediğim şey fakirlerin kendini birşey sanması:) böyle konuşur konuşur ama karşısında Türkiye'nin sayılı iş adamlarından birinin oğlu olduğunun farkında değildir. 5 yıl çalışıp kıçı kırık bir motor almışsın senin sipesyal makinenden 10 tane alır kapına dizdiririm koçum kıps;)
Benim şu an motorum yok bu arada;) senin yaşın otuzsa benim 20 yaşıma kadar elimden senin yaşın kadar motor geçmiştir;) sen 20 yaşında sağda solda sürtüp çalışırken ben daha henüz 17 yaşındayken Honda bayisinde sıfır 600rr bakıyordum koç;)

kardeşim yeter artık, s*ke sürülecek aklın yok babanla abinin motoruyla hava atmaya çalışıyosun. bi baltaya sap olmuş olsan şimdiye kendi motorunu almış yarıştıyor olurdun ama elin s*kiyle gerdeğe giren eziğin tekisin şunu bi kabullen artık. Uza şimdi daha fazla ağzımı bozmayacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:43 ----------

biz de biliyoruz oh shit 1000rr hızlı gider deler geçer, gaz kolunu çevirme işini 3 yaşında kardeşime öğretsem o da yapar. sen bi kere exc'nin üstünde durmaya çalış sm pistinde yarıştım de gel, önünde eğilirim eyvallah. Ama şöyle uzarım böyle uzağa attırırım laflarıyla itici olmaktan öte gitmiyorsun benden bi abi tavsiyesi sana.

KIPS

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:45 ----------

Yav he he :queen:

[/COLOR]Ön arka dişlide oynama nasıl mesela? Ne oynuyonuz? Ben çökmeli kalkmalı sivas halayı oynamaya bayılırım. Var mı?

Kanka ben civataları gevşek bırakmıştır da yerinde oynuyodur diye anladım, düşünsene her gaz verdiğinde arkadan uy uşağum ver kemençeyu diye ses geliyorfdlfkgjdslkhjsd

şaka maka ben de feyk sandım ama değilmiş, bildiğin eziğin teki :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar