KTM EXC 450 HAKKINDA

ahe

ben de aynı bro kalktığım gibi motora biniyorum :queen:

sen daha enerjiksin ilk gördüm seni el kol yaptım dedim herhalde beni görmedi sonra geri gittim arabanın arasından bakam die yine göremedim en son ayağa kaltın öyle selamlaşabildik adamsın kankam :joker:

sen daha enerjiksin ilk gördüm seni el kol yaptım dedim herhalde beni görmedi sonra geri gittim arabanın arasından bakam die yine göremedim en son ayağa kaltın öyle selamlaşabildik adamsın kankam :joker:

hahah eyv kankam, önünde sukuter vardı ilk başta farkedemedim ama aradan duke farından ayıktım :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
japon suketer yapsın dediler kanka o yüzden yoksa bu saatten sonra hiç bir kuvvet büyük motor olarak japon aldıramaz :flower:

Hangi kendini bilmez demis onu? :)

fl0112-121511_1@2x.jpg

2004-honda-valkyrie-rune-34_1600x0w.jpg

ahe

haşmet abi yavaş naptın :queen: şuraya bir sdr'nin fotoğrafını atta konu neşenlensin bi gözümüz motov görsün

Forumdan Uzaklaştırıldı
haşmet abi yavaş naptın :queen: şuraya bir sdr'nin fotoğrafını atta konu neşenlensin bi gözümüz motov görsün

Atayim da cirkin yahu. İç guzelliginden anlayan varsa belki... :)

en son fotografini cekeli neredeyse 1 sene olmus...

20190916-121431.jpg

Dağda geziyorken deli gibi sağanak yağmura tutulunca rastgele bir benzin istasyonunda mahsur kalmıştım...

Son düzenleme:

ahe

ben anlık bi sdr gelir diye tahmin etmiştim ama gelmedi :salut:

ahe

Akşam saat 20:00da https://www.twitch.tv/ahevr yayında olucaz exc hakkında konuşucaz tekrardan konu açmamak için konuyu hortlattım exc hakkında sorusu olan rayzing daha iyi viraç yapan diyen arkadaşları akşam bekliyoruz :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tamam da bunun da babası atası amarikanlar. Japon yine kısa kaldı

Valkyrie Rune var olmamasi gereken bir motosiklet... Honda gibi hic beklenmeyecek bir firmanin, her birinden zarar ederek 3000 kadar uretip motosiklet dunyasina kazandirdigi hareketli birer heykel, bir sanat eseri...

Tabii ki cruiser sinifini Japonlar bulmus degil. Lakin motosiklet dunyasina Japonlarin kazandirdigi inovasyonu ve actiklari cigirlari hafife almak mumkun degil. Cruiser sinifini ortaya cikaran Harley, zamaninda Japonlarla bas edemedigi icin Amerikan hukumeti yurt disindan 750cc ustu motosiklet ithalatini yasakliyor, Harley iflas etmesin diye... Herifler cok daha iyi motosiklet yapiyor cunku, rekabet edemiyorlar...

Memleketimin artiz bebeleri birlik olup önüne gelene sallamış eğlenmişler. Yapmayın olm önüne gelen siz çok kendinizi beğenmişsiniz diyo. Az mütevazi olun

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar