buralar karışmış :queen: "KIPS" nedir ya biz ben en çok ona takıldım
minderin altından altından salma efekti kanka o :queen:
kardeşim yeter artık, s*ke sürülecek aklın yok babanla abinin motoruyla hava atmaya çalışıyosun. bi baltaya sap olmuş olsan şimdiye kendi motorunu almış yarıştıyor olurdun ama elin s*kiyle gerdeğe giren eziğin tekisin şunu bi kabullen artık. Uza şimdi daha fazla ağzımı bozmayacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:43 ----------
biz de biliyoruz oh shit 1000rr hızlı gider deler geçer, gaz kolunu çevirme işini 3 yaşında kardeşime öğretsem o da yapar. sen bi kere exc'nin üstünde durmaya çalış sm pistinde yarıştım de gel, önünde eğilirim eyvallah. Ama şöyle uzarım böyle uzağa attırırım laflarıyla itici olmaktan öte gitmiyorsun benden bi abi tavsiyesi sana.
KIPS
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:45 ----------
Kanka ben civataları gevşek bırakmıştır da yerinde oynuyodur diye anladım, düşünsene her gaz verdiğinde arkadan uy uşağum ver kemençeyu diye ses geliyorfdlfkgjdslkhjsd
şaka maka ben de feyk sandım ama değilmiş, bildiğin eziğin teki :farao:
Benim şu hayatta en sevmediğim şey fakirlerin kendini birşey sanmasıböyle konuşur konuşur ama karşısında Türkiye'nin sayılı iş adamlarından birinin oğlu olduğunun farkında değildir. 5 yıl çalışıp kıçı kırık bir motor almışsın senin sipesyal makinenden 10 tane alır kapına dizdiririm koçum kıps
![]()
Benim şu an motorum yok bu aradasenin yaşın otuzsa benim 20 yaşıma kadar elimden senin yaşın kadar motor geçmiştir
sen 20 yaşında sağda solda sürtüp çalışırken ben daha henüz 17 yaşındayken Honda bayisinde sıfır 600rr bakıyordum koç
![]()
Tartismaya, atismaya, kalp kirmaya gerek yok, hele hele medenice cozume baglamak varken.
Herkes keceli kalemle nick'ini uzerine yazip, fotografini cekip, paylassin. Gorelim en uzun kiminki, kapansin mesele, oyle degil mi ama?
bence trolldur ya yani doru olmasın lütfen
Ben heyecanla balkonda bekliyorum. Sen de gel bu lavuk sıfır kutuda exc göndercek unboxing vidyosu çekelim. Gelecek gülensurat kardeşimize teşekkür ederiz deriz. Ama getirmezse onu çok pis taşak oğlanı yaparım. Götüne teneke bağlar gezdiririm sokaklarda ajlfshfl
Onu kabul edemeyiz. Ama "Türkiye'nin sayılı iş adamlarının birinin oğlu" yazarsa olur. Zaten bunu okunaklı şekilde yazabilirse de direk kazanmış demektirGelecek nickli arkadaş abisinin ismini yazcakmış ahşfahşdagdş
Onu kabul edemeyiz. Ama "Türkiye'nin sayılı iş adamlarının birinin oğlu" yazarsa olur. Zaten bunu okunaklı şekilde yazabilirse de direk kazanmış demektir![]()
dişli lastik aslfatta daha iyi yol tutuyor, fizik kanunu olarakta 3 tane diş daha çok basınç uygular daha iyi yol tutar nedir Allah aşkınaKimse de dememişki aga bu nedir. Milletin canına kastınız mı var anlamadım.
adventure motorun gittiği yerden R1'de gider, ona çantanı takıp gezeceksin kısmıda baya ilginç. AT'ler, MultiStradalar, 1190'lar falan goldwing muamelesi görmüş. Elbetteki arazide 100kg sık motor kadar kabiliyetli ve kolay kullanılabilir değildir ama stabilize yolda gitmek için, onun gittiği yerden racinglede gidersin nedir
Racing düz yolda hızlı gider, virajlarda SM motor geçer nedir? SM pistinde racing giremez bile kadar ilginç bir dayanakta göremedim SM yapılmış pistte bir zahmet SM geçip gitsin. Arazi motorundan devşirme bir motosikletin, sadece pist için tasarlanmış bir motosikletten daha hızlı dönebilmesi sizce mantıklı mı?
Yani SM elbetteki çok zevklidir ama keşke başka motosikletlere sallamadan ifade etseydiniz bunu.
dişli lastik evet asfaltta daha iyi tutar. Virajda tehlikelidir lastiğe zarar verir belirtiliyor. Ama asfaltta hepsinden daha iyi tutar.
Bunu hic duymamistim. Niye yuksek performansli yol lastikleri neredeyse dumduz?
kıvraklık ile viraj kabiliyeti aynı şet değildir. virajı hangisi daha hızlı dönebiliyor, yataydaki yüklere ( lateral-g) hangisi daha fazla dayanabiliyor ona bakılır. R1 ile aynı virajı aynı hızda dönerim diyorsanız tebrik ederim.
dişli lastik daha iyi yol tutar tecrübe konuşuyor nedir. 1000 tane lastik testi varken binlerce kişi tersini söylerken. Ya da neden hiçbir aslfalt yarışında dişli lastik kullanmıyolar madem daha iyi tutuyor da gerizekalı öı adamlar slick/yarı slick lastikler kullanıyolar. Hayır birisi inanıp gidip offroad lastiğiyle kaza yapacak.
300kg adventure bike hangisi bilmiyorum ama bu motorlar öyle sadece stabilize yolda gidebilen çanta takıp tura gitmek için yapılmış motorlar değiller. tabii ki direk arazi motoru değiller ama öyle kumda oynasın motoru da değiller.
bakın usta ellerde neler yapabiliyorlar
kıvraklık ile viraj kabiliyeti aynı şet değildir. virajı hangisi daha hızlı dönebiliyor, yataydaki yüklere ( lateral-g) hangisi daha fazla dayanabiliyor ona bakılır. R1 ile aynı virajı aynı hızda dönerim diyorsanız tebrik ederim.
dişli lastik daha iyi yol tutar tecrübe konuşuyor nedir. 1000 tane lastik testi varken binlerce kişi tersini söylerken. Ya da neden hiçbir aslfalt yarışında dişli lastik kullanmıyolar madem daha iyi tutuyor da gerizekalı öı adamlar slick/yarı slick lastikler kullanıyolar. Hayır birisi inanıp gidip offroad lastiğiyle kaza yapacak.
300kg adventure bike hangisi bilmiyorum ama bu motorlar öyle sadece stabilize yolda gidebilen çanta takıp tura gitmek için yapılmış motorlar değiller. tabii ki direk arazi motoru değiller ama öyle kumda oynasın motoru da değiller.
bakın usta ellerde neler yapabiliyorlar
O videoyu koymamın sebebi G-Force gösterilmesi. Farklı bir pist olunca viraj kabiliyeti azalıp yada yükselmiyor. G ölçer gayet güzel anlayana açıklar. SM kullanıyor olabilirsiniz ancak karşınızdaki her insanı da salak, cahil yerine de koymayın.
İstediğinize inanmakta özgürsünüz. Viraj kabiliyeti SS motorların daha yüksek. Pilotların bu tip antrenmanlar yapmasındaki en büyük etmen aynı zamanda kondisyon kazanmak.
SM'ler viraj alamıyor demedik. Ancak elma ile armudu karşılaştırmakta saçma. Merak etmeyin ss motor fetişisti değilim.