Arkadaşlar 2013 model 0km aldığım ve severek kullandığım 390 duke'umu yakın bir zamanda yurt dışına taşınacağım için üzülerek satıyorum. 10500km'de (günlük olarak kullanıyorum artabilir) bakımlı, kazasız, boyasız, değişensiz bir motordur.
Lastikleri yeni taktırdım, max 500km yapmışımdır. 2017 yapımı Pirelli diablo rosso 2 takım.
Radyatörü yeni boşaltıp motul motocool ile yeniledim.
Zincirin kısa sürede değişmesi gerekir, bunu alıcı kişi yaparsa memnun olurum zira taşınma işlemlerinden ve halihazırda çalıştığımdan ötürü pek vaktim kalmıyor.
Muayenesi bu ay yapıldı.
Arkada givi 30 litre topcase mevcut, 1 adet kask + disk kilidi + zincir vs bir sürü şeyi içine sığdırabiliyor, hayat kurtarıyor.
Yan sanayi koruma demirleri var, aldım fakat taktırmadım onları da vereceğim, isterseniz taktırabilirsiniz.
12500km'de bakımı gelecek, elimde bu bakımda takılmak üzere orjinal bujisi var, onunla beraber servise götürüp değişimi sağlarsınız.
Aydınlatmayı yeterli bulmadığımdan üzerinde philips xtreme vision takmıştım. Ayrıca elimde 1 adet daha kullanılmamış xtreme vision ve sökülen orjinal ampulü de mevcut.
Motor ömrü boyunca hep kapalı otoparkta muhafaza edildi, yeni gibi duruyor. Kullanım kaynaklı ufak tefek kozmetik kusurları illaki vardır.
Aküsünü yeni değiştirdim.
Fiyatı ve fotoğrafları ayrıca özelden paylaşabilirim. Istanbul anadolu yakasındayım. İlgilenenler bana mesaj ile ulaşabilirler. Teşekkürler.