Ktm duke 250 Hız Sorunu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ön arka dişli oranları bozuk olabilir.orjinal ölçüde olması lazım.zincir eskimişse çekiş düşer.sübap ayarı bozuksa gitmez.hepsini kontrol ettir.beyni de kontrol etsinler.son hızı 150 civarı olması lazım.

On arka disli 14 46 yazıyor internette subab ayarlarını yaptırdim ben
Yag yag filtreei değiştirdim.
Benimki de 130 dan sonra gitmiyor 2016 duke gitsede yavas hizlaniyor yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------

ön arka dişli oranları bozuk olabilir.orjinal ölçüde olması lazım.zincir eskimişse çekiş düşer.sübap ayarı bozuksa gitmez.hepsini kontrol ettir.beyni de kontrol etsinler.son hızı 150 civarı olması lazım.

Benim anlamadığım bajaj 24.beygir 200 ns
O nasıl o kadar top speed yapiyor ben anlamadım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilemmuhtemelen arka disli yuzunden.ns 200 arka disli 37t.sende ufak takarsan son hiz artar.130 dan sonra hizlanmamasi gayet normal.bendeki duke 390 da 130 dan sonra yavas hizlaniyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilemmuhtemelen arka disli yuzunden.ns 200 arka disli 37t.sende ufak takarsan son hiz artar.130 dan sonra hizlanmamasi gayet normal.bendeki duke 390 da 130 dan sonra yavas hizlaniyor

Arka dişli büyük tork için yaptılar bence ama o zamanda demekki gerçek 31 beygir değil bence
Kawasaki 28 beygir di benimki bajajlıyla kalktık ışıktan 2 ye 2 arkcılı
Benimki ninjaydı yeşil yandı motor tekere kalktı kesiciye girdi sonra indirdik önü sonra aynadan silindiler pulsarlılar

Arka dişli büyük tork için yaptılar bence ama o zamanda demekki gerçek 31 beygir değil bence
Kawasaki 28 beygir di benimki bajajlıyla kalktık ışıktan 2 ye 2 arkcılı
Benimki ninjaydı yeşil yandı motor tekere kalktı kesiciye girdi sonra indirdik önü sonra aynadan silindiler pulsarlılar

oo cokonat geri gelmis insan gibi yorum yapiyor:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar