- Katılım
- 14 Eyl 2013
- Mesajlar
- 3,156
Olaya bakar mısın hakikaten geçmiş olsun arkadaşa.Avukatın elinde olan birşeyde değil ki mahkeme ertelenmiş.Peki motoru aldığı için mahkeme düştü mü bir bilginiz var mı
Ben de bu sorunun cevabini merak ettim. Adamakilli bir tamir yapildiysa, mesela blok degistiyse, sorun olmamasi lazim degil mi?
Benim KTM de 2 aydir tamirde. Bekliyoruz hala... 1 yasinda 3500km de alet.
Arkadasim, oncelikle ya sana yanlis bilgi veriyor kaza yapan arkadas ya da sen tam anlayamadin; ben 6 yildir adliyede memurum hicbir mahkeme durusmayi 2 yil sonraya ertelemez Türk hukuk tarihinde boyle birsey gorulmemis o bir kere palavra, ikincisi dava da kesif yaptirilabilinir motora ve kesif yaptirildiktan sonra motor istenildigi kadar tamir edilerek kullanilabilir bu arkadasin hak kaybina ugramasina neden olmaz, hatta dava bile olmasa bir tespit davasi acarak yine kesif yaptirir ve ayrica bu tespite dayali dava acabilir ve motorunu yaptirip kullanabilir, neyse burada bir celiski var ama arkadasindan mi senden mi bilemem, iyi gunler.Son durum şu darbe olaylarından dolayı 2 yıl sonraya atmışlar davayı avukatta demiş 2 yıl motorsuz kaldığınla kalırsın demiş oda lanet olsun diyip almış motoru
Arkadasim, oncelikle ya sana yanlis bilgi veriyor kaza yapan arkadas ya da sen tam anlayamadin; ben 6 yildir adliyede memurum hicbir mahkeme durusmayi 2 yil sonraya ertelemez Türk hukuk tarihinde boyle birsey gorulmemis o bir kere palavra, ikincisi dava da kesif yaptirilabilinir motora ve kesif yaptirildiktan sonra motor istenildigi kadar tamir edilerek kullanilabilir bu arkadasin hak kaybina ugramasina neden olmaz, hatta dava bile olmasa bir tespit davasi acarak yine kesif yaptirir ve ayrica bu tespite dayali dava acabilir ve motorunu yaptirip kullanabilir, neyse burada bir celiski var ama arkadasindan mi senden mi bilemem, iyi gunler.
mj ından sonra tekrar sordum
avukatın dediği darbeden dolayı savcıların çoğu alındığından bu tip davalara bakmaları 2 yılı bulur demiş bu sürede 2 yıl motorsuz kaldığınla kalırsın davayı kazanamama ihtimalide var demiş almış motoru daha sonra uğreşırmı bilemem konuyla ilgili
O zaman şoyle soyleyim; avukat arkadasini kelimenin tam anlamiyla "yemis", devlette islerin devamloligi esastir o yok bu yok diye bekleme olmaz, ayrica hukuk davasina ya i "Tuketici Mahkemesi" davalarina savci bakmaz, neyse iyi gunler gecmis olsun arkadasina.
2 gün önce 8500 KM bakımını yaptırdığım RC 390 dün gece blok patladı, krank bana el sallıyor. 160 km/h ile seyir halindeyken başıma geldi, neyse ki yaşıyorum. Birazdan motosikleti servise götüreceğim, bakalım ne yapacaklar.
Blok falan komple değiştirmişler şimdilik iyi gibi diyor
O zaman şoyle soyleyim; avukat arkadasini kelimenin tam anlamiyla "yemis", devlette islerin devamloligi esastir o yok bu yok diye bekleme olmaz, ayrica hukuk davasina ya i "Tuketici Mahkemesi" davalarina savci bakmaz, neyse iyi gunler gecmis olsun arkadasina.
Ben de bu sorunun cevabini merak ettim. Adamakilli bir tamir yapildiysa, mesela blok degistiyse, sorun olmamasi lazim degil mi?
Benim KTM de 2 aydir tamirde. Bekliyoruz hala... 1 yasinda 3500km de alet.
Benim 390 2 kere tamir gordu ve dun gene blok patladi herkeze hayirli olsun.
Arkadasimin duke 250 liside yagla su karistirdi.
abi sıkıntı neymiş
Mondial olsa bu konu 50 sayfa olmuştu şimdiye. Ktm olunca herkes sus pus 2 aylık konuyu bile yeni fark ettim.