Ktm duke 250 ayıplı mal ve spormotonun yaklaşımı

Ayzek böyle şeyler sana ve yakınındakilere oluyor.0 motor hatalı çıkıp bir de kaza yaptırıyo.Bi kurşun felan döktür :)

arkadaşı kaza geçirene kadar tanımıyordum ışıklarda yan yana geldik merhabalaştık benim pulsara baktı ben bundan alıcaktım kötüdür sorun yaratır ktm al dediler bende bunu aldım dedi bende güzel motor kazasız belasız sürersin inşallah dedim ışık yandı kalktık 200 metre sonra adam yalpalayıp duştu motora baktık bu halde orada tanıştık kendisi ile allaha şükür bende o olaydan sonra bir sıkıntı çıkmadı

Ayzek kardeş, sendede ne göz varmış ha, maşallah dediğin kalkan kuşanmalı.

Motorlu taşıtların yenisiyle değiştirilememesi Türkiye'nin kanayan yarasıdır. Bunun için kesinlikle bir yasa gerekiyor. İlk 2000 km'de veya bir ay içerisinde üretim hatasından kaynaklı her türlü mekanik arızada müşterinin talep etmesi durumunda araç değiştirilebilmeli. Kimse sıfır aldığı aracın motorunun söküldüğünü görmek istemez.

Change.org'u da Türkiye'de kimse sallamaz, kendinizi boşuna kasmayın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rodajdaki motora yüklenirseniz, blok çatlar, hatta patlar, kol çıkartır. Tamamen kullanici hatasidir. Acemi yeni motorcularin basina gelir. Sizin hatanizi onardiklarina sukredin bence.

3000 km de 1 ay bile olmamış motor en fazla 60 km de yapıyor bunu servis ve firma fabrikasyon üretim hatası diyor ve kabul ediyor üretimden kaynaklı olduğunu ortada kullanoco hatası yok rodaj bile yapılmadan sorun ysşanmayan motorlar var bu kanıya nasıl vardınız

Türkiye'de başarı distribütörden, servisten geçer.

Marka olmak ise şöyle bir şeydir:

Distribütörüne, servisine kafa yormak zorunda hissetmezsiniz alırken...

Taa bilmem nerde oturuyorsa artık, manzarası bol olsun, cam kulesinde, hah, o kadının veya adamın, tee buralara kolunun yetip sizin arkanızda duracağını bilirsiniz...

Bunun distribütöre ve/veya servise ise ön fren kullanımının öğretilmesi şeklinde bir yansıması olabilir ...

Limon sıkar gibi...

:)

Veya, rengini de tutturmak isterlerse;

Turunç sıkar gibi :)

Son düzenleme:
Tamm da kazanın öncesinde ilk defa konuştuysan adamın motora bişey yapmadığını nerden biliyorsun?

Motor bloğu patlar kullanıma bağlı da olabilir. Mesela motorla, olduğun yerde durarak dip gaz ver bir saat, bakalım ne oluyor.

Tamm da kazanın öncesinde ilk defa konuştuysan adamın motora bişey yapmadığını nerden biliyorsun?

Motor bloğu patlar kullanıma bağlı da olabilir. Mesela motorla, olduğun yerde durarak dip gaz ver bir saat, bakalım ne oluyor.

Dişinden tırnağından kasıcan hatta ktm i zor bela borç harç denkleştirip alıcaksın ve kötü davranıcaksın benim gördüğüm durumda ani kalkış bile yapmadı gayrn sakin kalktı bende öyle biraz gerisinden gidiyordum ve tanık oldum olayın oluşuna sonrasında yaşananlara senin dediğin gibi bir durum olsa aha iyi oldu sen misinin motorun canını alan der geçerdim bu olayda magduriyet var firmanın yasal olan hakları yok sayması var bu durumda bile destek olamıyorsak birbirimize ne anlamı kaldıki bugün sana yarın bana hepimiz yaşayabiliriz bu durumu servisin yazısı var onayı var fabrikasyon üretim hatası diye daha neyi tartısıyoruz bir saat kesiciye sokmuştur rodajda yüklenmiştir diye

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------

J333VJ.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------

Yani adamlar diyorki bizim motorumuz çok ahlaklı terbiyeli ayıbı yok sonra devamında diyorki fabrikasyon üretimin doğasında olabilecek arzalar bu adam yüksek hızda ölebilirdi s3n testlere tabi tutmuyormusun bu aracı fabrikanda kalite kontrol sorumlusu yokmu buda yetmiyor gibi değer kaybı yoktur diyor sorarım simdi size blok patlatan motoru patlatmayanla aynı paraya alırmısınız ürün kusurlu çıkabilir ama bunların yaptığı çamura yatmaktır

Okumadan cevap yazanların msjını otomatik silen bir yazılım devrim yaratır, forumları tekrar hayata döndürür.

Rodajdaki motora yüklenirseniz, blok çatlar, hatta patlar, kol çıkartır. Tamamen kullanici hatasidir. Acemi yeni motorcularin basina gelir. Sizin hatanizi onardiklarina sukredin bence.

Nesi kullanicı hatası acaba ? Mühendis dusunmus o makinaya kesici koymus. Isterse rodajda bile canini alircasina kullanir motor omru icin dezavantajdir ama böyle birsey yapmamasi gerekir.

öncelikle geçmiş olsun hakkını mutlaka ara
Türkiye de herhangi bir ürünü aldıktan sonra arıza çıksa bile o firma kesinlikle suçunu kabul etmiyor anca dava açacaksın o sonuçlanacak vs vs yani kısaca paranla rezil oluyorsun
geçen yaz 2.100 tl değerinde laptop yakınım tarafında hediye olarak geldi kutuyu açtım laptopun touchpad kısmı düşük elinle dokununca ses yapıyor alındığı yer ile konuştuk değişim kabul etmiyorlar mecburen servise verdik 3 hafta sonra servisten laptopu aldım ama touchpad yine aynı durumda gittim tekrar servise verdim 2 hafta geçmesine rağmen siteden ürünün durumunu göremiyorum gerizekalılar ürünü yanlış yere göndermiş 3 hafta sonra laptopu aldım epey başımı ağrıttı markası ASUS

Dişinden tırnağından kasıcan hatta ktm i zor bela borç harç denkleştirip alıcaksın ve kötü davranıcaksın benim gördüğüm durumda ani kalkış bile yapmadı gayrn sakin kalktı bende öyle biraz gerisinden gidiyordum ve tanık oldum olayın oluşuna sonrasında yaşananlara senin dediğin gibi bir durum olsa aha iyi oldu sen misinin motorun canını alan der geçerdim bu olayda magduriyet var firmanın yasal olan hakları yok sayması var bu durumda bile destek olamıyorsak birbirimize ne anlamı kaldıki bugün sana yarın bana hepimiz yaşayabiliriz bu durumu servisin yazısı var onayı var fabrikasyon üretim hatası diye daha neyi tartısıyoruz bir saat kesiciye sokmuştur rodajda yüklenmiştir diye

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------

[url=http://hizliresim.com/J333VJ][url]http://i.hizliresim.com/J333VJ.jpg[/url][/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------

Yani adamlar diyorki bizim motorumuz çok ahlaklı terbiyeli ayıbı yok sonra devamında diyorki fabrikasyon üretimin doğasında olabilecek arzalar bu adam yüksek hızda ölebilirdi s3n testlere tabi tutmuyormusun bu aracı fabrikanda kalite kontrol sorumlusu yokmu buda yetmiyor gibi değer kaybı yoktur diyor sorarım simdi size blok patlatan motoru patlatmayanla aynı paraya alırmısınız ürün kusurlu çıkabilir ama bunların yaptığı çamura yatmaktır

Merhaba, son durum nedir?

arkadaşı kaza geçirene kadar tanımıyordum ışıklarda yan yana geldik merhabalaştık benim pulsara baktı ben bundan alıcaktım kötüdür sorun yaratır ktm al dediler bende bunu aldım dedi bende güzel motor kazasız belasız sürersin inşallah dedim ışık yandı kalktık 200 metre sonra adam yalpalayıp duştu motora baktık bu halde orada tanıştık kendisi ile allaha şükür bende o olaydan sonra bir sıkıntı çıkmadı

Abi güldür güldürdeki keşke benim olsa diyen adam geldi aklıma. Kampanyayı imzaladım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motor blok ile beraber değişti mi yoksa içini mi yaptılar ? Her ne kadar sorun çözülmüş gibi olsa da KTM servisleri herşeyi şasi numarasına işliyor dolayısıyla satış olduğu zaman değerini düşürecek, hatta alan kişinin kafasını karıştıracaktır. Konu için hukuki mücadele vermeniz lazım.

Daha öncede 200luk duke benzer durum yaşamıştı, komple blok ve şanzumanı değiştirmişlerdi.

change.org bi işe yaramayacağını söyleyebilrim.
Ben de bu sorunun cevabini merak ettim. Adamakilli bir tamir yapildiysa, mesela blok degistiyse, sorun olmamasi lazim degil mi?

Benim KTM de 2 aydir tamirde. Bekliyoruz hala... 1 yasinda 3500km de alet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar