Cevap veriyorum.Oturus pozisyonu cok ss tarzında sehir ici hele istanbul gibi sıkısık yogun trafiklerde hic uygun degil.İnsanlar bu motorları genellikle sehir icinde ulasım icin alıyor.Bı rc ye oturuyor bide duke e oturuyor.Rc ye donup bakmıyor bile.Duke o derece rahat.Yoksa rc de tass gibi makine.Ama rahatsız iste kerata.
Hımm, fikir gayet net ve açıklayıcı olmuş

Teşekkür ederim, bu konuyu dikkate alacağım. Aslında soracağım sorular var fakat DUKE konusuna RC 'yi yerleştirmek iyi olmaz

Teşekkür ederim tekrar...
Tekerleriniz yere düz bassın ve Allah kaza bela vermesin...
Hocam haftasonu Rc390 test firsatim oldu resmen 1000lik gibi yatiyosunuz ustune yapisiyosunuz makinenin. O motordan inip Duke'e bindigim zaman kendimi arabaya oturmus gibi hissettim o derece fark ediyo.
Hocam o zaman anlaşılan eğer rahatlığa düşkün isen Duke gerçekten vazgeçilmez bir tercih, yalnız eğer gerçek bir RC Hissi almak istiyorsan ise Racing modelini tercih edebiliriz ? Eminim tabii ki oturuş konusu zorluyormuş ( öyle duydum ) sele sertmiş... Yukarıda da dediğim gibi DUKE konusunun altında hiç RC konusunu açmayalım kendi konusu varken. Sadece merak ettim

Teşekkür ederim sana da vermiş olduğun cevap için, tekerlerin yere düz bassın inşallah, Allah kaza bela zeval vermesin sizlere...
KTM nin duke 125,duke 200 ve duke 390 ı neden urettigini arastirirsan sorunun cebabina ulasacaksin
Ss tan duke390 a gecen biri olarak "oh be dunya varmis" dedim. Grenajdi,oturus pozisyonuydu,bisey sokup takmasi,trafikteki kivrakligi,yan yatti camura batti durumlarinda masraf cikarmayisi vs vs diye gider bu. terlik gibi motor bunlar

goruntusu SS gibi olmasa da pratikligi ile kendine hayran birakir.
Serkan hocam bana kalırsa DUKE görüntüsü Naked motosikletler arasında yerini almış klas bir görüntüye sahip

Ayrıca pratikliği bilindik birşey de işte fakat tercih biraz, mesela bende Megelli 250R kullanıcısı iken kalkıp RC200 'e binsem herhalde " oh mis " derim sonra da RC200 'den inip DUKE 200 'e binsem, eski motosikletler de neymiş derim kendi kendime

Araştırmasını yapacağımdan emin olabilirsin, dikkat edin kendinize...
Teşekkür ederim ayrıca vermiş olduğun yanıt için, Allah kaza bela vermesin hocam, tekerlerin yere düz bassın...
Hepinize teşekkür ediyorum, konunuzu bölmek istemezdim fakat işte cevap alamayınca DUKE merakı da biraz sarınca bu konu altından sormayı uygun gördüm. Sizlerde sağolsun güzel cevaplar verdiniz, teşekkürler tekrar...