Bir motorun arka fren pedalının kırılması gibi kronik bir sorunu olabilir mi yahu :mrgreen:
Ktm duke 250 de öyle, duke 390 da.
Evet çok saçma bir durum. Yetmiyormuş gibi pahalı birde.
Bir motorun arka fren pedalının kırılması gibi kronik bir sorunu olabilir mi yahu :mrgreen:
Ktm duke 250 de öyle, duke 390 da.
Bugün motorumu apartmanın içine park etmeye çalışırken olduğu yerde yavaşça düşürdüm. :mrgreen:
Sonuç: Arka fren pedalım kırıldı. Döküm olduğu için kaynakta yaptıramam sanırım. Mecburen yenisini almak zorundayım. :salut:
Bugün motorumu apartmanın içine park etmeye çalışırken olduğu yerde yavaşça düşürdüm. :mrgreen:
Sonuç: Arka fren pedalım kırıldı. Döküm olduğu için kaynakta yaptıramam sanırım. Mecburen yenisini almak zorundayım. :salut:
Merhaba hocam,
Öncelikle geçmiş olsun. Bende KTM RC 250 sahibiyim ve benzer şekilde durduğum yerde yere bıraktım motoru düşme bile denmez gayet nazik bir şekilde bıraktımSonuç vites pedalı kırıldı. Kaynak yapmayı pek tavsiye etmiyorlar. Duke serisinde crash bar takılabiliyor RC serisinde bu konuda bilgisi veya tavsiyesi olan varmı ? Ayrıca Türkiyede bu tarz ürünler oldukça az ve pahalı :salut:
Merhaba arkadaşlar,
Ben de belediyenin viraj sulamasının kurbanı oldum ve motosikletimle birlikte asfaltla buluştum. Neyse ki bende bişey yok ama duke'ümün sol aynası, debriyaj kolu kırıldı ve elcikte de sürtünmeden dolayı erime var. Bu üç parçayı serviste değiştirtsem ya da internetten sipariş etsem tahmini nası bi fiyat çıkar bileniniz var mıdır?
Ayrıca vites pegi de gariptir ki kırılmadı ama hafif içe doğru yamuldu. Şu an kullanılabiliyo ama gene de öyle bırakmamak lazım. Düzeltilir mi yoksa değişmesi mi gerekir? Şimdiden çok sağolun.
Lastikler ıslak zemin ve asfalt için çok zayıf. Orjinal lastiklerle arka frene adam akıllı dokunabilen var mı?
Parke de bile 8 çiziyorsunuz değil mi?
Ayrıca;
Spormoto ile kesinlikle hiçbir işiniz olmasın. Sökme-Takma işlerine birazcık eliniz eriyorsa kendiniz yapın.
Ben sırf motorum garanti kapsamından çıkmasın diye 1.5 litre yağ ve 1 yağ filtresi değişimine 180 lira ödedim.
Aynı değişimi kendim garajımda yapsaydım eminim 100 lirayı bulmazdı.
Şu an motosiklet 2000 km de. 2.Bakımı 6700 de falan yapılacak. (İlk bakımı 1700'de yaptırdım ve sonraki bakım 5000 km sonraymış)
Ben 2.bakımı yaptıracağım döneme kadar motosikletin garanti süresi ya biter, ya da birkaç ay kalır bitmesine zaten.
O yüzden hava filtremi alacağım, yağ filtremi ve yağımı alacağım sokacağım garaja ve kendim değiştireceğim.
Çünkü 5000 bakımı için (aslında 6000) 450 TL fiyat çıkardılar yaptırmam durumunda.
Size de tavsiyem aynıdır. Spormoto ile uzaktan yakından bir bağlantınız olmasın.
Ayrıca;
5000 km bakımını yaptıran arkadaşlardan, tam olarak ne yaptıkları hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
Ek olarak;
1000 bakımında yağı değiştiriyorlar, bir sonraki bakıma kadar hep aynı yağı mı kullanacağız?
Şimdiden çok sağ olun.
Herkese merhaba. Motorumu cc yükseltmek için satıyorum. İlgili arkadaşlara duyurulur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-2015-cikisli-temiz-duke-200-abs-224923116/detay?searchResultsViewPreference=std&newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true