2 motoruda yakından görmüş , incelemiş , üzerine binmiş ve kısa süreliğine test sürüşü yapmış birisi olarak fikirlerimi söylim ..
KTM çok çok daha iyi bir motor ..
KTM asla merdiven altı servisi olan bir marka değildir tam tersine kawasaki öyledir hatta kawasakide merdiven altında bile servis bulmak zordur "Türkiyede"
Kawasaki boyutları küçük,selesi çok rahatsız,yolcu selesi daha da rahatsız,şekil şemal normal-standar bir alet.Alınmaz mı_? Alınabilir ..
KTM WP süspansiyon radyal ön frenle zaten ön takım kawasakiden 3 gömlek üstündür+ göstergede de kawasakiden çok daha işlevli ve artıları olan bir göterge paneline sahiptir..
Bunun haricinde 2 side oldukça hafif motorlar.Bu motorlarla 160-170 gibi süratlere çıkmak oldukça tehlikelidir.Ktm kesiciyi çok uygun bir km koymuş bana göre.
Sonuçta 2 side aynı paralarda satıldığına göre ben olsam KTM RC 200 alırım..
Arkadaşım sana şunu söyliyim ustaları araştır ve daha önce gidenlere danış,görüntüye aldanma yok süper yer yapmış yok kawanın servis görüntüsü berbat.Ne arıyorsun ki içinde motorun yağın olduğu yerdeSaçını kesen berber kalkıp daha kötü bir düükkana gitse bırakacan mı yıllardır gittiğin adamı
Biraz farklı açılardan bak haa dediğin gibi görüntüsüyle beraber içindekinde de iş olmayabilir onuda araştırıp anlarsın. Tabi Mexico nun dediği gibi hangisine gönlün yattıysa düşünme al. Ufak tavsiyem r25 için 13.500 fuar fiyatı diorlar ozaman bekleme fuara gıt r25 i kap RC200 fln ugrasıp paranı car cur etme
![]()
yahu yazmayayım, yazmayayım, arkadaşın konusu kirlenmesin diyorum ama illa yazdırıyorsunuz.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya ben de karşıyım, ancak bu bilgilere zaten kullanıcıların görüşlerini okuyarak ulaşıyorum. Bilgi dağarcığımı bu şekilde genişletmeye çalışıyorum. Demişssin ki ben İstanbul dışında servisleri bilemem, onlar hakkında konuşamam, e be kardeşim peki senin "bilip bilmeden atıyorsunuz" dediğin bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak değil mi? Kendi içinde çeliştiğine dair mesajında 7 fark bulabilirim. Madem İstanbul dışındaki servislerin ne durumda olduğunu bilmiyorsun, neden bu şekilde servisleri korumak için ısrarcısın? Ben de çıkıp anaokulu terk insanları okumuyorum ki, dediğin tecrübe edinmiş insanların yazılarını okuyorum. Şu arkadaşın yazdığı mesajı bulabilsem emin ol sen de bana hak vereceksin.
Bak tekrar söylüyorum, yukarıdaki mesajımı bir daha oku. Arkadaşa bulunduğu ildeki servisi araştırmasını, eğer iyise KTM'yi tercih etmesini söylemişim. Çünkü tasarım ve kalite gerçekten efsane, ama Anadolu'da bulunan servisler büyük bir soru işareti. Hatta çoğu ilde servis yok, olanlar da dediğim gibi Çin malı servisiyken atanamayıp KTM servisi olmuşlar:cherry:
Bu arada ortaokul, lise ve üniversite dil bilgisi öğretmenine sevgilerimi ilet. Ben sabahtan akşama kadar dosya okuyorum eğer adamlar senin gibi yazsa öğlene kadar kafa kalmaz kardeş biraz dikkat lütfen. "Paragraf, noktalama, büyük harf", tamam dil bilgisi forumu değiliz ama bunlar her zaman önemli.
Senin de tekerin düs bassın. Küçük şehirlerde bulunan servislere uğramaman dileğiyle:silent:
Yaa arkadaşlar valla kafamı çok karıştırdınız ya?
Şuanki iki model arasındayım.
Bugün kawa bayisine gittim inanın showroom u heçtim dükkan çok kötü yaservis kısmına geçtim allahım yani görüntü berbat. Ne kadar güvenilebilir ki?
Ktm servisine gittim öfff adam bir yer yapmış resmen profesyonellik akıyor.
Şimdi ninjayı abs yüzünden tercih etmeyi düşünüyordum ama ktm de resmen gel beni al diyo.
Çok kararsızım çooook![]()
@berkcigdem başka markaları kullanmadığınız için sadece ktm'den zevk almış olmayasiniz
Ktm'nin gaz hissi baya zevkli olduğunu bende duydum ama sadece bundan ibaretmi zevki yoksa başka zevkli yanları'da varmı