Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hyosung cross modellerinden birinde de(iki tane var zaten) arkada bu kadar olmasa da cc sine oranla oldukça kalın bir tekerlek kullanıyor.Araştırınca kum için olduğunu duymuştum.
Ertuğrul bey,sizin gibi gençleri parkurlarda görmek isteriz.
Ama yok ben anahtarımı illaki size verecem diyorsanız,buyurun efendim,takip edin beni.
Bundan sonraki ilk karşılaşmamızı sabırsızlıkla bekliyorum.:wiinkk:
Ertuğrul bey,bak bey diyorum,bey olarak kal,kafamı bozup,beni yanına getirme,arazide elbet başbaşa,şöyle Çakıt vadisi gibi bir yerde kalırız,o zaman büyüktür,beydir tanımam,ona göre.Benden bu kadar.
************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.