Kros nasıl ben beyendim :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya dün marmaristeydim barlar sokağında bir kros(sanırım) gördüm kafam kıyaktı markasını filan alamadım. :silent: sanırım eleman krosa ATV tekerleği takmış tam anlıyamadım

boy

Sanıyorum alet Yamaha DT-125, zamanında bayağı bir kullanmıştım. Genelde Bodrum ve Marmaris'te çok kullanılır bu motorlardan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla alet baya güsel bişi görüntü olarak ama onun dışında bşi diyemicem...

Hyosung cross modellerinden birinde de(iki tane var zaten) arkada bu kadar olmasa da cc sine oranla oldukça kalın bir tekerlek kullanıyor.Araştırınca kum için olduğunu duymuştum.

Bu tarz lastikler arazide pek kullanışlı olmaz.Optimum performans/yakıt tüketimini göz önüne aldığımızda.
Bu arada CenkKeskin,beyendim değil beğendim.

baya güzel makinaa ama 125 cc makinaya o lastiklerr gitmezz alt takımı baya zorlarr yaa ama rampa olayına girerse mukemmel

bu arada volkii olum her yerde karşıma cıkma alırım anahtarını:)

Son düzenleme:
arkadslar buyuk ıhtımalle o motorla oynanmamıs cunku arkamasa orjınale benzıyor sanırm abı onunla kumsalda turıstleri eglendırıor:)

Ertuğrul bey,sizin gibi gençleri parkurlarda görmek isteriz.
Ama yok ben anahtarımı illaki size verecem diyorsanız,buyurun efendim,takip edin beni.:)
Bundan sonraki ilk karşılaşmamızı sabırsızlıkla bekliyorum.:wiinkk:

Ertuğrul bey,bak bey diyorum,bey olarak kal,kafamı bozup,beni yanına getirme,arazide elbet başbaşa,şöyle Çakıt vadisi gibi bir yerde kalırız,o zaman büyüktür,beydir tanımam,ona göre.Benden bu kadar.:)

Süper Moderatör (BBRR)
benim tükkanın 20 m ilerisi orası...:)

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Forumdan Uzaklaştırıldı
BBRR ciddimisin ya aklıma geldi ha bu marmaristeydi sanırım diye ugrasaydım keske yanına tüh bea :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar