Kredi Alınabilinecek Bankalar ya da Kurumlar

ayrıca arkadaşlar koç bank sigortayı bankaya yaptırırısanız 1,10 yaptırmassanız 1,15 faizle veriyo kask mask kıyafet alırsanız % 90 kadar karşılıyo birde akbank var 1,10 faizle veren buda aynı sigorta onlardan %1,10 ama % 80 veriyo hiç bir banka 2. el motosiklet vermiyo malesef sadece taşıt kredisi adı altında geçtiği böyle bi anlşılmaya sebeb oluyo

Valal benım de aradıgım buydu cok saol pro bıraz ara verdıkten sona bu sefer kafama koydum alıcam ..
Ellerıne saglık..

iş bankası 2. elde Motosiklete kredi veriyor 5 yaş altında olması gerekiyor 1,15 faiz oranı ile Sıfır alırsanız 1,10 ile kredi veriyor araca rehin koyuyor kasko yapıyor....

anahtar teslim fiyatı 5 milyar olan bir motosiklet 48 ay taksitle alınırsa %55 faiz binecek

5.000 ytl ye alacağım araç 7,500 ytl olacak yani 2500 ytl fazla ödicem enflasyon sürekli düşerken

ayrıca bu aracı 5.000 ytl nakit alacak olsam rahatlıkla 150 - 200 ytl indirim yaparlar.

büyük kazık

7.500 ytl ye mal ettiğim aracı 48 ay sonra yani 4 yıl eskimiş olarak 2000 ytl ye bile zor satacam

çünkü o zamanki peşin fiyatı 0 km olarak 4000 ytl ye kadar rahatlıkla iner bu rekabet ortamında, hatta aynı fiyata daha modern bile olur.

ne dersiniz alınırmı taksitle motosiklet

arkadaşlar banka kredisinde kasko zorunlu fakat kasko tutarı ne kadar olur bilgisi olan var mı motorun fiyatı üzerinden belli bir oranı var mı yoksa sabit bir fiyatı mı var ben kaslo yüzünden anadolu cetelem düşünüyorum kolaylıkla veriyolar uğraştırmıyolar yardımcı olursanız sevinirim.

just_life' Alıntı:
iş bankası 2. elde Motosiklete kredi veriyor 5 yaş altında olması gerekiyor 1,15 faiz oranı ile Sıfır alırsanız 1,10 ile kredi veriyor araca rehin koyuyor kasko yapıyor....

arkadaşlar yapmayın 2. el kredi yok yanlış yönlendirmeyin

Dilerseniz yeni, dilerseniz ikinci el taşıtlar için...

Yeni veya 2. el*, binek otomobil veya ticari/hafif ticari araç alırken,

1-48 ay arasında değişen vadelerde,

İsterseniz dövize endeksli YTL ödemeli olarak

taşıt kredisi kullanabilirsiniz.

1-48 ay arasında istediğiniz vadede Taşıt kredisi almak için isterseniz şubenize uğrayarak, isterseniz hemen şimdi internet şubemizden, Netmatiklerimizden veya telefon şubemizden başvurabilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen size en yakın şubemize başvurunuz.

* 2. el taşıtlar için yaş sınırı 5 yıl (5 yaş dahil), maksimum kredi vadesi 48 aydır.

burada yaş sınırı 5 yaşa kadar diyo herifler altı demiyo altına zaten vermiki bunları geçtim adamlar taşıt yani otomobil veya diğer araçlara veriyo motosiklete vermiyo :pr: :pr: :pr: :farao:

clay, just_life şube ile görüştü. Atmasyon bilgi değil, hatta kendisi de o şekilde alacak :cat:

Prometheus' Alıntı:
clay, just_life şube ile görüştü. Atmasyon bilgi değil, hatta kendisi de o şekilde alacak :cat:

Prometheus bu tam olarak hangi banka peki bende bu şekilde almak istiyorum uygun olursa :) ve hangi şubesi acaba :)

Ankara'da bir İş Bankası ama şubesini kendi söylesin ben bilmiyorum :silent:

ben adana da işbankasıyla görüştüm bire bir anlaşmalı olunan yerlere veriyoruz krediyi dediler akbank olayı burda da geçerli yane ben 1.50 faizle tüketici kredisi çekmeye karar verdim mantıklı hesap yaptım ben taşıt kredisinin gerçekten + yönü yok olsa bile kasko ve rehin koyuluyor ve espiri hiç kalmıyor tüketici kredisinde kredi çekerken dosya işlemlerinin parasal değeri 70 milyondan başlıyor motor da 300 milyon en az 300 de kasko desen 600 gitti zaten motorun %80 ine veriyorlar krediyi sen kask ve ona benzer aksesuar almicakmısın nakitin olması lasım :pr:eek:fff ::sos:: ::rantinp: uzun hikaye ve ötv kazığı gelmeden alim diyorsanız hemen bayiyle görüşüp atlayın bankaya ben bugun öyle yapacam

bu-rock a aynen katiliyorum..bende bugun cekicem ayni sekilde kredi..tuketici kredisi yani.

okb

koç bank 1.10 a çekti
sadece motor alırsan %80
aksesuarda alırsan %90 ını karşılıyo

koçbanktaki kredi sadece 0 motorlar için geçerli değil mi arkadaşlar yoksa 2.el motosiklet ede kredi veriyo mu

Vakıfbank 52.yıl kredisi veriyor devlet memurlarına 1.35 faiz 60 ay vade
2 kefil kendiside yani çekende memur olacakmış ben şansımı deneyeceğim 10000 ytl çekicem, verirlerse motoru change yapceeem ENDUROYA dönüş olcek

ikinci el motosiklet kredisi hayırlı olsunnnnnnnnn

:) arkadaşlar bir çok kez şubelere tel açtım ve ilkinci el motosiklet kredisinin verilmediği söyleniyordu. ancak bazı arkadaşlar verildiği konusundaki söylemleri üzerine bende koçbank antalya şubesine tel açtım hatta merkeze bile ancak bana verilmediği söylendi bende o sinirle bi mail yazdım ve bana cevabı bugün geldi.. tam olarak şöle

''ref : 49221

Öncelikle konuyu ilettiğiniz için teşekkür ederiz.

2.el için motorsiklet kredisi başvuruları kabul edilmekte ve değerlendirilmektedir. Şubemizde bu konuda sorun yaşamanız halinde hangi şubemize başvurduğunuza dair tarafımıza bilgi vermeniz halinde değerlendirme yapmamız mümkün olabilir.

Konuyu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

KOÇBANK A.Ş''

arkadaşlar hayırlı olsun benim için süpriz oldu her ne kadar ötv gelmişse bile almak isteyenler olabilir ki zaten mayısta bi zamm beklenmekte :) :)

Arkadaşlar birşey sorucam,ben öğrenciyim,bankalardan kredi çekme şansım hiç yok değil mi?Gidip konuşsam,öğrenci belgemi falan götürsem çekebilir miyim acaba? Olmazda Anadolu Cetelem'den çekicem ama çok fazla faiz koyuyor,2 milyar çekersem,16 ayda yaklaşık 2700 ytl ödemem gerekiyor.
Daha uygun kredi çekebileceğim çekebileceğim başka bir kurum var mı acaba?

Valla bende kredi alıcam ama işe yeni girdim 2 ay oldu kredi vereceklerini sanmıyorum başka nasıl alabilirim. anadolu çetelem aylık 2.20 faiz koyuyor kredi kartıda kullanmıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar