kovaladım mobileti vurdum ölmedi it :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya adam atmış işte resmen. yok mobilete vurmuş ölsün diye beklemiş, yok bilmem ne.
ulan o mobilettekinin sahibi yok mu? öyle vurcan arabayla bide ölsün diye bekliycen, kimse sana hesap sormuycak. inip sıksaydın bari boğazını ölmediyse :)
benim de bunun gibi bir abim vardı; kızdığı arabaları kendi arabasıyla ittirip virajdan aşağı atıyomuş :) ben böyle komik hikayelerle büyüdüğümden inanmadım adamın anlattığına.

yapmısdır o kişiliksiz insansı warlık taksiciymişdi

valla indirdiğim gibi bir yumruk vurdum sersemledi vucut var ama içi boşmus . Ne ön dikmelere gerek kaldı ne de haydara tesadüfen bnm kurye arkadaşlar geçiyormustu ordan , işte birşeyler oldu :D

bana küfürü saydı saydı sağa cek lan dedi sol şeritten kapattı gitti ondan sonra :S:S bende bi anlam veremedim madem o kadar laf yaptın ıcraata gec cek saga

Son düzenleme:
O güvenlik şefini bacaklarından başaşağı sallandırıp, elimede baltayı alıp en uygun yerinden başlayarak baltayla vura vura ikiye ayırmak geldi bir an içimden:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
O güvenlik şefini bacaklarından başaşağı sallandırıp, elimede baltayı alıp en uygun yerinden başlayarak baltayla vura vura ikiye ayırmak geldi bir an içimden:queen:

altına hayabusa verip trafige salcan diyecem ama kendi gider birilerinide götürür bu :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bir gün bende kirmizi isikta bekliyorum yanima bir siyah camli mercedes durdu sonra cami indirdi ve bana tükürdü , tükrük yüzgerin sayesinde motorumun arka çamurluguna yapisti, bunu görür görmez motordan kalkacaktimki lamba yesil oldu bu ib**e kaza basti hizli kalkis yapti bende hemen bastim motora o hizini alana kadar ben kapisina yaklastim bi tepik attim güzelim mercedesin kapisi yamuldu ,o an camini yumrukla kiracaktim direksiyonu önüme çevirdi tabii ben frenledim son anda çarpamdim , serefsiz hizlandi kaçi takip edecektim ise geç kalirim diye vazgeçtim ama arabayi tanidim kapida belli yine raslarsam anasindan doduguna pisman olacak..
Haala düsünüyorum benim suçum neydide tükürdü???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bir gün bende kirmizi isikta bekliyorum yanima bir siyah camli mercedes durdu sonra cami indirdi ve bana tükürdü , tükrük yüzgerin sayesinde motorumun arka çamurluguna yapisti, bunu görür görmez motordan kalkacaktimki lamba yesil oldu bu ib**e kaza basti hizli kalkis yapti bende hemen bastim motora o hizini alana kadar ben kapisina yaklastim bi tepik attim güzelim mercedesin kapisi yamuldu ,o an camini yumrukla kiracaktim direksiyonu önüme çevirdi tabii ben frenledim son anda çarpamdim , serefsiz hizlandi kaçi takip edecektim ise geç kalirim diye vazgeçtim ama arabayi tanidim kapida belli yine raslarsam anasindan doduguna pisman olacak..

senin sucun motora binmek güzel arkadasım

gerçekten sana büyük bi terbiyesizlik yapmış ama bişey sorucam. belki özellikle sana tükürmemiştir, kızgınlıkla öyle zannetmişsindir olabilir mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
gerçekten sana büyük bi terbiyesizlik yapmış ama bişey sorucam. belki özellikle sana tükürmemiştir, kızgınlıkla öyle zannetmişsindir olabilir mi?

Gözüme baka baka bana dogru bilerek tükürdü üstelik yüzüme dogru , bende bir anda kendime teselli olarak içimden "bana degildir düsündüm ama ib*e gülümseyerek alay edercesine camini kapatti ,,, 100% bana idi eminim...

Bana geçen şehrin göbeğinde yayanın biri ışıklarda ne yapacağımı öğretmek istedi , Trafik ışığı üzerinde yeşil oklar var ya o yanıyordu ama ok yukarı gösteriyor ben soldan ana yola sapacağım yeşil ışık bekliyorum, kaldırımda yürüyen hıyar ışık yanıyor geçsene diye işaretler yaptı, cam kapalı sesini duyamıyorum ama 3. tekrardan sonra tepem attı açtım kapıyı çıktım dışarı 1 saniyede öyle bir bağırdım herife '' Gerizekalı ok nereye yanıyor diye ,kendimi Rambo,Tarzan falan sandım:queen:, herif bir topuk nasıl kaçıyor, benim 1,5 porsiyonum iriyarı bişey, diyeceğim o bağırın küfrederken temiz edin kaçıyor dallamalar, en temizi bu.

'' kovaladım mobiletliyi vurdum ölmedi it '' arkadaslar bu lafı bugun calısdıgım yerdeki guvenlik sefi söyledi ..... olay soyle baslıor arkadasıma bı kac aydır temiz bir titan arıyorduk ve şukur sonunda guzel bı makına bulduk ve dun aldık bugun işe gittim motoru otoparka bıraktım bizim marketin dier şubesinin aracı geri geri giderken gitmiş bizim motora carpmıs devirmis sona hic bakmadan gitmiş yemekhanede otururken arkadaslar geldi böyle böyle sizin motora araba carptı guvenlik şefide orda ilk söledigi söz arabada cizik varmı tutanak tutup kıtleseydiniz motora niyeymıs arac otoparkına motor koymusuz suc bızdeymiş haha :D ondan sonra basladı bu ben adanadayken bi mobilet gelmiş beni gecmeye calışıo kovaladım bunu bi koydum arkadan yoldan fırladı ölsün die bekledim ölmedi topallaya toplayya kalkdi gitti it :S:S :pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::farao::farao: ben bu adamı öldürsem günaha girerimiyim aacaba yada kac yılla başlar :silent: :mrgreen:

dostun o serefsızıde ıns bı gun tır kowalarda altına alır olsun dıye bekler bu adi herıflere bu yakısır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bana geçen şehrin göbeğinde yayanın biri ışıklarda ne yapacağımı öğretmek istedi , Trafik ışığı üzerinde yeşil oklar var ya o yanıyordu ama ok yukarı gösteriyor ben soldan ana yola sapacağım yeşil ışık bekliyorum, kaldırımda yürüyen hıyar ışık yanıyor geçsene diye işaretler yaptı, cam kapalı sesini duyamıyorum ama 3. tekrardan sonra tepem attı açtım kapıyı çıktım dışarı 1 saniyede öyle bir bağırdım herife '' Gerizekalı ok nereye yanıyor diye ,kendimi Rambo,Tarzan falan sandım:queen:, herif bir topuk nasıl kaçıyor, benim 1,5 porsiyonum iriyarı bişey, diyeceğim o bağırın küfrederken temiz edin kaçıyor dallamalar, en temizi bu.

haha :D :cat: biz yarım porsıyonuz ama :D

dostun o serefsızıde ıns bı gun tır kowalarda altına alır olsun dıye bekler bu adi herıflere bu yakısır

arkasından bi tek polisler üzülür her gun beleş yemek yedirio malkette polislere yalakalık olsun die ben o markette calısıorum bana yemek verilmior firma personelı oldugum ıcın ben ve benle beraber % 50 oranındakı firmacıya ama polisler hergun ac karnını doyurup gıdıor polisdende tiksinmeye basladım nerde beles oraya yerles mantıgı ıle calısıorlar

Son düzenleme:
o güvenlikçiye eğitim şart. Araç diye bir çok kulanılabilir elemana denir. İlla motorlu taşıt olacaksa; yine hepsi araçtır.
Allah mobilete binmeye mahküm etsin o herifi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
o güvenlikçiye eğitim şart. Araç diye bir çok kulanılabilir elemana denir. İlla motorlu taşıt olacaksa; yine hepsi araçtır.
Allah mobilete binmeye mahküm etsin o herifi.

:cat::cat::cat:

ayşe şule bilgiçin dediğini yapıp bol bol çocuk doğurtmamız gerekicek sanırım insanlarımız başka türlü alışamayacak yoksa bu motor olayına...

belliki adam eziğin en önde gideni.kişiliksiz ve karakteri oturmamış,kendini ispatlama çabasında bir dümbük..ben olsaydım dik dik konuşur uyuz ederdim bişey dediğindede dalardım.çünkü bu konuda yaram var..artık trafikte motora haraket yapana kuruyorum kendimi

yinede iyi dayanmışsın ben olsam direk herife senin gibi ş..... yüzünden doğru düzgün süremiyoruz bu motur derdim

İnsanlıktan nasibini almamış hastalıklı zihniyetler.. Hayvan demeye dilim varmıyor, o kadar aşağılık yaratıklar.

Allahtan İsteğim
Bu ve bunun gibi ayıların hastanede acil ilaç beklerken , eşi çocuğu kardeşi anası babası için acil hayati bir şey baklenirken , o küfür ettiği sıkıştırdığı yeri geldiğinde tahammülsüzlükten gidip bilerek arkadan dokunduğu bir motorcu arkadaşımın ihtiyacını getirmesi ve yüzüne tükürmesi..
Yada
çocuğunun tam bir motor tutkunu olması...

belki o zaman anlar bu eğitilememiş varlıkımsı şeyler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar