kovaladım mobileti vurdum ölmedi it :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
'' kovaladım mobiletliyi vurdum ölmedi it '' arkadaslar bu lafı bugun calısdıgım yerdeki guvenlik sefi söyledi ..... olay soyle baslıor arkadasıma bı kac aydır temiz bir titan arıyorduk ve şukur sonunda guzel bı makına bulduk ve dun aldık bugun işe gittim motoru otoparka bıraktım bizim marketin dier şubesinin aracı geri geri giderken gitmiş bizim motora carpmıs devirmis sona hic bakmadan gitmiş yemekhanede otururken arkadaslar geldi böyle böyle sizin motora araba carptı guvenlik şefide orda ilk söledigi söz arabada cizik varmı tutanak tutup kıtleseydiniz motora niyeymıs arac otoparkına motor koymusuz suc bızdeymiş haha :D ondan sonra basladı bu ben adanadayken bi mobilet gelmiş beni gecmeye calışıo kovaladım bunu bi koydum arkadan yoldan fırladı ölsün die bekledim ölmedi topallaya toplayya kalkdi gitti it :S:S :pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::farao::farao: ben bu adamı öldürsem günaha girerimiyim aacaba yada kac yılla başlar :silent: :mrgreen:

HANGİ BİRİNİ ÖLDÜRECEKSİN? O KADAR ÇOKLARKİ.. :( ama şöyle dua edebiliriz inşallah çocuğu vardır.. ve motosiklet tutkusuyla tanışır.. işte o kıymığı alınmamış arkadaş o zaman anlar....

nerede çalışıyorum demiştin?

arkadaşla tanıştırsana bende ona yemekte kendi hikayelerimizden anlatayım. araç sürücüsünü elimize aldık sevdik i.i.. gibisinden :)

bu yontulmamış adamın motosikletlilere bu kadar kin duymasının nedeni acaba zamanında karısını yatakta kask takan biriyle yakalamış olması olabilir mi dersiniz?? başka bir açıklaması olamaz diye düşünüyorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok böle bişi ya o lafları duyunca yola cıkmaya korktum valla bi an onun gibi düşünen daha kac ınsan olma ıhtimalini düşündüm :S

bu yontulmamış adamın motosikletlilere bu kadar kin duymasının nedeni acaba zamanında karısını yatakta kask takan biriyle yakalamış olması olabilir mi dersiniz?? başka bir açıklaması olamaz diye düşünüyorum..

kullanmasınlar kardeşim tehlikeli arac '' bu soruna verdigi cwp bu sucu buymus motorcunun

Son düzenleme:
yok böle bişi ya o lafları duyunca yola cıkmaya korktum valla bi an onun gibi düşünen daha kac ınsan olma ıhtimalini düşündüm :S

kullanmasınlar kardeşim tehlikeli arac '' bu soruna verdigi cwp bu sucu buymus motorcunun

tehlikeyi yaratan kendisi herifin :) kovalamış, arkadan çarpmış, ölmesini beklemiş, ölmeyip seke seke gittiğini görünce üzülmüş.. adam bi çeşit sapık galiba :) ama şanslıymış ki mülayim bi adama denk gelmiş..

Forumdan Uzaklaştırıldı
tehlikeyi yaratan kendisi herifin :) kovalamış, arkadan çarpmış, ölmesini beklemiş, ölmeyip seke seke gittiğini görünce üzülmüş.. adam bi çeşit sapık galiba :) ama şanslıymış ki mülayim bi adama denk gelmiş..

:D motor tehlikeli ama neden tehlikeli :silent: bu soruyu hic sormamıs kendine sorsa icinde şöyle bi cewap belirecek '' benim gibi .....lar yuzunden '' bu cevabı bulcak

Elimi ayağımı titreten bir topic olmuş. İnşallah bana da öyle birşey yapmayı denemez. Ola ki denedi ve ben o kazadan sağ salim çıktım. Allahını şaşırması fazla uzun sürmezzzz...::angry2::::sapkaa::

Forumdan Uzaklaştırıldı
bizde yaptık bunu çok zevkliydi . Ben birde kan gördümmü sinirlenirim ne dayak atmıştık ama

bide dun trafikde ılerlerken sakin sakin yanımıza bi arac yaklasdı camı acdı dalga gecercesıne bıldıgı butun kufurlerı saydı o an istiyeceğim tek sey motorun ön catal borularını sökmek olurdu

onlar yolda mobiletlerle yyarışır kardeşim
gelsin nerde isterse eline verim eksozu anlar ozaman madara olmak neymiş

ya adam atmış işte resmen. yok mobilete vurmuş ölsün diye beklemiş, yok bilmem ne.
ulan o mobilettekinin sahibi yok mu? öyle vurcan arabayla bide ölsün diye bekliycen, kimse sana hesap sormuycak. inip sıksaydın bari boğazını ölmediyse :)
benim de bunun gibi bir abim vardı; kızdığı arabaları kendi arabasıyla ittirip virajdan aşağı atıyomuş :) ben böyle komik hikayelerle büyüdüğümden inanmadım adamın anlattığına.

küfretsem onun seviyesine inerim o yüzden etmiyorum. fani dünyada vursun bakalım it.bakalım diğer tarafta zebaniler ona nasıl vuracak

tamam kin ve öfke duyuyoruz fakat bu yorum gerçekten rahatsız edici...

yahu ben anlamıyorum bu motosikletlere duyulan siniri...Sankı biz adamların anasına kufrettık haklarını gasp ettık yada baska turlu bırsey yaptık.cok ilginç bir durum camını acıp kufur etme olayıda ayrı bir ilginç geldi...:pr:

bide dun trafikde ılerlerken sakin sakin yanımıza bi arac yaklasdı camı acdı dalga gecercesıne bıldıgı butun kufurlerı saydı o an istiyeceğim tek sey motorun ön catal borularını sökmek olurdu

valla indirdiğim gibi bir yumruk vurdum sersemledi vucut var ama içi boşmus . Ne ön dikmelere gerek kaldı ne de haydara tesadüfen bnm kurye arkadaşlar geçiyormustu ordan , işte birşeyler oldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar