Kötü gün dostu,İnsanlığın ölmediğinin en gerçekçi hali

Arkadaşlar kaza sonrası motorumda grenaj kalmamıştı,siteden bi abimiz ( ismini vermeyi doğru bulmadım isterse kendisi söyler ) Elinde parçaların olduğunu söyledi ve hiçbir bedel gözetmeksizinn parçaları bana verdi,Bu zamanda babasının oğluna böyle bi iyilik yapmayacağını düşünerekten ,kendisine teşekkürü bir borç bilirim ve abimizi onure etmek adına bu konuyu açıyorum,İşte motorcu dostluğu ve kardeşliği,kısacası işte İnsanlık budur diyorumm,diyecek bişeyde bulamıyorum SAYGILAR:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

helal olsun... bu siteyi bunun için çok sevdim üye oldugum dakikadan itibaren herkes yardım sever ve çok sıcak davrandı herkese saygılar sunarımm ... hepiniz çok saolun :cat:

işte motorsiklet.net üyeliği farkı..:rendeer: seviyorum sizi beeee :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sana yardımcı olan arkadaşımıza tebrikler:cat:::tutkuy::::biggrinn::biggrinn düşünmesi yeter,seninde buşekilde karşılık vermen erdemliktir sanada tebrikler

iso bunu bana söylediğinde cidden şok geçirdim.biz ufacık parça alırken bile nerden ne soksak diye düşünen zihniyetler varken bu arkadaşın böyle bir iyilik yapması gerçekten çok hoşuma gitti.böyle insanlar çok zor bulunur.maddiyata önem vermeyen insanları yüzdeye vursak bir basamak bile olmaz.bu adamın ismini aklıma kazıdım.nerde yardıma ihtiyacın olursa yanındayım arkadaşım.helal olsun sana işte aynı tutkuyu paylaşmanın kardeşliği budur.herşeyi maddi değerlerle ölçmemek lazım.allah yolunu açık etsin.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben biliyorum sanırım..... Senin adına Teşekkürler Arkadaşım..... :rendeer::rendeer:

kaza yaptığından haberim yoktu geçmiş olsun sende 1şey yoktur inşallah.

Gerçekten süper. Grenajları veren kişide aslan gibi motorcu ruhu varmış:rendeer:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
parçalar konusunda senden bu denli yardımlarını ve desteğini esirgemeyen arkadaşımıza bende teşekkür ederim.ayrıca seni de,bu konuyu bizlerle paylaşıp,bu motorcu arkadaşımızı onore ettiğin için kutluyorum,sevgili arkadaşım.allah bir daha hiçbirimize kaza göstermesin.sevgilerimle.

işte MT nin bu özelliğini seviyorum:)abimize bende teşekkür ederim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal beee valla helal bunları gorup duydukca 2 teker kardesligine olan inancım dahada artıyo

Çok güzel bir davranış. Bu siteyi hergün daha fazla seviyorum.

Bu arada aklıma getirdin İsocan. Bende de balkonda boşa yer işgal eden ön ve arka takım halinde 2 adet scooter lastiği var. ChengShin marka, 120/70-12, 130/70-12 ölçülerinde, asfalt lastiği. Scooterlarımın birisini 0 km aldığımda Metzelerler ile değiştirmiştim. Sanırım 100 km filan sürüldü, gıcır gıcırlar daha. İsteyen olursa kargosunu ödemek koşuluyla yollayabilirim.

Çok duyarlı ve sevecen biriymiş demekki...:)
Bende senn adına hepimiz adına bir daha teşekkür ederim:)
Ama böyle meraklandırma olmadı!:mrgreen:

asm

Her babayiğidin harcı değil hakkaten. Allah razı olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iso kardeş geçmiş olsun.parçaları veren kişiyede helal olsun diyorum

Helal olsun. Allah kesesine bereket versin ne diyim. Hayra geçmiş oldu üstelik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar