Kötü gün dostu,İnsanlığın ölmediğinin en gerçekçi hali

yaw insanlık ölmemiş helal olsun abi senin gibi birinin buralarda olması güsel alah gönlüne göre versin...:rendeer: iso gibi birine yardımcı olmak yapılacak iyiliklerin en sonuncusu ama demekki siz hepsini yapmışsınız:p

not : len iso sami mi ol sen olsan kendine yardım edermiydin len :mrgreen:

insan dost edinmesini bilince maddiyatın önemi kalmıyor.
iso hayırlı olsun,sevindim o dertten kurtulmana.arkadaşımda sağolsun,Allah yolunu açık etsin:)

Bu tur (aslinda olmasi gereken) ornekler o kadar azaldi ki hakli olarak sasirip kalmaktayiz. Senin adina cok sevindim, arkadasimiz da hayir duani almistir.

Yalniz onure (onore demek istedigini dusunuyorum) etmek onurlandirmak demek. Sen bence o arkadasi onurlandirmaktan ziyade ona tesekkur etmek istedin.

öyle iyi insanların olması çok iyi her kımse allah onun gibileri bizim gibi insanlarla karşılaştırsın

Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlarr , Allah herkesin dar gününde böyle arkadaşları karşısına çıkarsınnn,dostluğun önemini bi daha kavradımm ,Sizleri seviyorum

O kişiden Allah razı olsun...Allah işlerini gönlüne göre etsin...

işte yiğitlik mertlik ölmemiş. Helal olsun o arkadaşa.bu devirde parasız hiçbirşey yapılmıyor ama paranın esiri olmayan dostlarımız da varmış. Tekrar tekrar helal olsun...

helal olsun o arkadaşa ne diyelim adamı onulandırmışsın iso bende teşekkür edim bari güzel bi davranış sergilemiş

gönlü zengin insanın hali başka.ne mutlu ki hala böyle örnekler var aramızda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar