Hemen şunu da eklemeliyiz, bu genç adam çok ucuz atlatmış. Herifte hemen hemen hiçbir şey yok. O kadar üzülmeyin, genellikle bu kadar basit yaralarla gelmiyorlar !!!
Benden önce geçen onu tanıyan arkadaşlar durup geçmiş olsun demişler sadece, ben adamı benim motora atıp acile getirdim. Ne vefasızlık...
Geçenlerde biri soruyordu; "bu site ne iş yapar? siz ne ayaksınız bakem?" diye.
bu işi yapar işte.
uyarır, uyandırır, bilgilendirir, anlatır, öğretir, bulur, buluşturur, yedirir, içirir, doyurur, ağlatır, güldürür, üzer, sevindirir, gezdirir, tozdurur, vs... vs...
bu tür ikazlar olmasaydı, "hurraaaa" nidalarıyla, malak gibi koşarak gidip, motor alan, karşısına çıkan ilk duvara, direğe, arabaya, ineğe, tabelaya, yayaya, vs. toslayan çok olurdu. :bounce:
ehliyetten, korumadan, kasktan, kanundan, nizamdan bi haber nice gençlik yiter giderdi.
bazen, "sana laf yetiştiremedim, uyuz oldum. vereceğim adrese gel seni bi döveyim" kabilinden mesajlar yazan dengesizler de çıkıyor ama, büyük şeerde o kadarı da olacak tabii ki.
EĞİTİM ŞART :wiinkk:
vay be asfaltta kayarken verdiği acıyı düşünemiyorum
Bu arada kaçırdığı tabela "hız limiti" değil, "yol kapalı" tabelası.İlgililere duyrulur:queen:
Gözünü yoldan ayırmış ve bir hız limiti tabelasını görmekte gecikmiş.
Şekil 1-a'da görüldüğü üzere yeterli değil.
Bu arada kaçırdığı tabela "hız limiti" değil, "yol kapalı" tabelası.İlgililere duyrulur:queen:
Giyiyorum işte, etrafıma bakıyorum da, benden başka yaprak dolması gibi dolaşan da yok be kardeşim.![]()
hocam YAPRAK DOLMASI gibi dolaşmak sonradan KARNI YARIK olarak yatmaktan iyidir.
Korunmak için kask tabiki yeterli değil. Çünkü düşme sırasında motorcuyla yer arasında birbirine teması engelleyecek hiçbir şey yokYalnız en büyük tedbir; süratli gitmemek. 200 km civarı süratlerde düştün ya da çarptın mı? hayatta kalma şansın yok denecek kadar az. Hiçbir koruma objesi, insanı aklı kadar koruyamaz
![]()