Korna ve Kısa uzun far değişimi. Km sayacının sökülmesi Balans ayarı

Kornamın sesinin yeterli olmadığını düşünüyorum aslında kask kafamda değilken. Bana yeterli gelmiyor ciddiye almıyor insanlar farlar da öyle yolda gidiyorum nizami adam bir anda geriye takıp park etmek için üstüme sürüyor korna çalıyorum hala sürüyor. Millet sakat gerçekten Hele cumartesi pazar bahar derken herkes içip içip arabak kullanmaya başlamış 3 kez ölümden döndüm. RKS RN 180 model motor var yani enjeksiyon olmadığı için sıkıntı olacağını sanmıyorum ama fanlı model sığar mı emin değilim uzak far'ın görüşü çok iyi değil. Yasal olarak olmuyormuş sanırım ama vizeye var daha. Yani yasal yükümlülükte pek sıkıntı değil gündüz farlar kapalı gezerim gece çevirmeye girersemde orjinali bu derim belki yerler zaten öyle aman aman bir far istemiyorum varmı görüşümü ve görünürlüğümü arttıracak modeller ? büyük ihtimalle h4 oluyordur benim farlara. Halojen ampul diye biliyorum ama led gibi de duruyor arka stoplar led çünkü.

Lastikleri değiştirdim ama balans yapamadılar ön teker tank slapper modune girecek diye korkuyorum savuruyor çünkü kendini balans yaptıracaktım taktırırken. ama adam burada km sayacı var ben bunu sökersem bozulabilir dedi nasıl bir çözüm ürete bilirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------

şuraya bir up birakayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar