Körfez pistinde yine ölümcül kaza...

lanet olsun bu pist nezaman yarışa kapatılıp adam akılı onarılacak
ölüm sayısının belirli bi sayıyamı olaşmasını bekliyorlar

taaki kendi yakinlarindan birilerinin orda hayatini kaybetmesine kadar surer bu pistin hali boyle hepsine lanet olsun::rantinp:::evil:: keske tum o sorumlulari pardon sorumsuzlari allaha deilde bize hawale etme sansi olsa.....

Yavf bizde bu yöneticiler olduktan sonra ölen de yaralanıp sakat kalan da çok
olur söylemekten dilimizde tüy bitti pist düzeltilmedikçe yarışmayın yarışları
protesto edelim toplu hareket edelim federasyona ciddiyetimi gösterelim diye
ama nafile bizdeki zihniyet dünyanın hiç bir yerinde yoktur hee hem ölümler devam
eder hemde orda yarışmak için de can atan adrenalin dolu motorcu bitmez
böyle gelmiş böyle gider diyenlerle bu böyle devam eder ölen ve yaralan arkadaşlar için üzülürüz bizlerde malesef................

:farao:abi burası türkiye burdan çıkış yok ya ölcen ya öldürcen yada bu işi yapmıcan başka diyecek laf bırakmadılar insan öldü olmadı büsürü yerden tepkiler gitti olmadı bi yarışcı daha kaza yaptı durumu ağır ya size sorarım allah aşkına gidip federosyandan birinimi öldürelimki bu olayın ciddiyetini anlasınlar ya iş artık bu raddelere gelmiş diyecek ne söz ne bi çağre var valla aramızda para felan toplasak şu pistti yaptırsak

söylenecek birşey yok resmen bilgisayar oyunu gibi hayatta kalan diğer aşamaya geçer.lanet olsun ::ranntign::ranntign::ranntign

GKN

yoruma gerek yok.. taziyelerimi sunarım..
inşallah kötü bi haber almayız.. allah acil şifalar versin..

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Federasyondan pistle ilgili problem olmadığına dair açıklama bekliyoruz...! Savun savun nereye kadar! Daha kaç insan canını verecek be? Geçmiş olsun arkadaşa, umarım en kısa zamanda iyileşip eski sağlığına kavuşur...

Federasyonun yariscilardan aldigi paralari duysaniz inanamazsiniz. Sadece hafta sonu egitimleri bile kendi basina bir maddi kulfet. Tiksiniyorum desem yeridir. Federasyon hakkinda savciliktan sorusturma baslatmasini istemeyi bile dusunuyorum. Sitede ii bir avukat motor sever dostumuz var ise bize tam yon versin. Bu yonetim yerin dibine girsin.

bence burda yetkililer kadar yarışçılarda suçlu bu pistin nasıl sabıkalı pist olduğunu bilmıyorlarmı yarışmasınlar arkadaşlar insan hayatı bu kadar kolaymı pretesto etsinler yarışçılar iile yarışmak zorundalarmı federasyona gitsinler gösteri yapsınlar yada yapalım yazık değilmi ya insan hayatı bu kadarmı ucuz.allah rahmet eylesin

Allah (c.c) acil şifa versin. Umarım ordaki son kaza olur bu.
Bunun hesabını kim verecek cok merak ediyorum.hersene ayrı bir vaka nereye kadar.:farao:

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Sanırım arkadaş vefat etmiş. Allah rahmet eylesin... Daha kaç kişi canını verecek körfez pistinde? :pr:

gitti biri dha insanlar sinanı unutmamsken ne die o piste cıkıp hala yarısıolar anlamıyorum nys allah kalanlara sabır versin..

Eğer bu yarış boykot edilip bu yarış iptal edilseydi şu anda o can aramızda olacaktı...

Diyecek bişey bulamıyorum...

Allah rahmet eylesin.... Çok üzücü...

Yarışmasınlar abi böyle pist mi olur beee her yarışta biri ölecekse işimiz var.. :cyclopsan

Yok arkadaşlar Aydın abinin durumu kritikmiş. Babamın arkadaşı oluyor ondan yeni haberini aldım. İnş. kurtulur:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar