Kopya Anahtar İle Yaşanan H. I. S. S Problemi ( Cbr500 R)

Konu anahtarın bozulmasıyla ilgili. :thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------

Şair diyokine kopya anahtarimin cipi bozukdu sonra anahtar yuzunden calismadigini ogrendim sizlerde kopya anahtar kullanmayin yolda kalirsiniz .
🤗🤗🤗🤗🤗

Olmadı kurubuzz junior, otur. sıfır.

Yahu motosikletin bi suçu yok, kopya immobilizer anahtar yaptırırsanız benim gibi elinizde patlayabilir, bunu anlatmaktı bütün amacım ki bence yağmur yüzünden bozuldu.

Kopya immobiliserin, ummadık zamanda çalışmamazlık yapabileceğini anladım.
Özelliklede Honda'nın Hissli sistemiyse.

Anlamadığımsa şu;

Adamlar immobiliserli bir anahtarın elektronik kısmını kopyalayıp, mekanik olan demirden uç kısmını kopyalayamıyor!
Bu yüzdende direksiyon kilitlenemiyor!

Bu sanki şey gibi...

Adam mühendis. En zor matematik problemlerini çözebiliyor.

Ama kurşun kalemin ucunu sivriltemiyor gibi bişey :)

Bu konu ile alakalı bugün ilginç bir şey keşfettim.

"Orijinal anahtar motosikletin direksiyonunu kitliyor" demiştim,
"Kopya anahtar ise motosikletin direksiyonunu kitlemiyor ama çalıştırıyor" demiştim,

Bugün ne fark ettim ?

Kopya anahtar direksiyonu kitlemiyor ancak orijinal anahtarın kitlediği direksiyonu açabiliyor :queen:

Daha bomba bir şey de öğrendim, herhangi bir çipli anahtar ile ( ağzı buna uygun ) aküden kablo alarak da zaten kendimize anahtar yapabiliyormuşuz, H.I.S.S. li böyle ellemeli :)

Yani disk kilidi ve kalın zincir kilitlere devam :)

Gerçi ben eminim ki disk kilidi ya da zincir halatlarının da ağzına bire bir uyacak anahtarlar var ..

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
HISS vb hiçbir motosiklet immobilizer sistemine güvenmeyin, hepsini aşıyorlar.

Gerçi ben bu durumu Bulgaristan'da yaşadığım dönem çok duyuyordum ve görüyordum, herkesin aklında " lüks araba alma çalarlar "

Adam geliyor, arabanın kapısını açıyor, çalıştırıyor ve gidiyor, inanılmaz bir şey ama bunlar yaşandı.

Kaç tane Bmw , Range Rover, Mercedes çalındı saymayı bıraktım, hiçbirinde de çekici kullanılmadı, direkt arabayı açmak ve çalıştırmak sureti ile çalındı.

Gerçi bunu yapanların araba satan galeriler olduğu söyleniyordu, adamlar arabayı satmadan önce anahtar kopyalıyorlarmış falan fişman ..

İspat var mı ? Yok ...

F54

hırsıza kilit dayanmaz beyler hiss vs hak getire çalacak olan hırsız bu motoru anahtarsız senin anahtarla çalıştırmandan daha hızlı çalışıtırır gider
kasko şart 2 orj anahtarın olacak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gerçi bunu yapanların araba satan galeriler olduğu söyleniyordu, adamlar arabayı satmadan önce anahtar kopyalıyorlarmış falan fişman ..

İspat var mı ? Yok ...

Evet, yukarida yazmistim, sadece arabanin seri numarasindan calisan anahtari teslim ettiler elime galeride.

Yoksa guvenlik sistemini gecmek cok da mumkun degil. Ancak size kilidi satan, size sattigi kilidi her zaman acabilir tabii ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar