- Konu Yazar
Merhabalar, kopru uzerindeki sag bosluk diyorum cunku orada aslinda serit kalmiyor. Biliyorsunuz araclarin sagindan az bir bosluktan ilerliyoruz Bogazici koprusunde. Burada ne hikmetse zaten daracik bir serit olmasina ragmen bazi motorcu arkadaslar yardirip ilerlemek istiyorlar. Haliyle eger bosluk dolu ise, sola gecip araclarin arasindan hizlanip sonra tekrar saga gecerek ondeki motorculari geciyorlar. Bekleseler 1 dk kaybederler en fazla ama neyse. Gecen gun bu sag bosluktan 60 km civari hizla ilerlerken solumdaki duran trafigin icinden saniyorum 3-4 araba ileriden bir arkadas sagdaki bosluga cikti. Normalde bekledigim bir tehdit ama bu sefer arkadas trafik de durdugu icin o kadar yavas cikti ki. Isin kotusu bakmadi bile gelen var mi diye. Frenlere asildim sag sol yalpaladim ama Allah'a sukur carpmadan ve dusmeden yavasladim. Tabii arkamdakinin tedbirli gelmis olmasi da sansti. O yuzden diyorum ki lutfen iceriden gelip bu bosluga girecek arkadaslarimiz bir zahmet arkadan gelen var mi baksinlar. Bugune kadar 2 ciddi tehlike atlattim. Ikisinde de karsi tarafta araba degil motosiklet vardi.
Son düzenleme: