Köprü üstünde fırtınada motorcuya siper olan polis

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Böyle bir şey yapmayabilirdi de işi değil ama duyarlılık gösterip yardımcı olmuş keşke her insan böyle ince düşünse :D Birde şeytanın avukatlığını yapayım şimdi o motorcu rüzgardan düşse bir aracın altında kalsa hiç yoktan başına dert :D

Mersin İl Temsilcisi
Helal olsun..
Allah böylelerini vatana millete bağışlasın.
" Can korumak " bu işte!
Gözlerim doldu lan...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Çok güzel hareketler bunlar daba daba dab dab dub.
:cat:
[yt]pM1nX-qkNvw[/yt]

Motosikleti
750x
Çok güzel hareketler bunlar daba daba dab dab dub.
:cat:
[yt]pM1nX-qkNvw[/yt]

İlkay abi,
Polislerin iyi niyetini bende taktir ettim,
Lakin bu durum motosikletçi kardeşi türbülansa daha açık hale getirdi gibime geldi :silent:
Yanılıyor muyum?
Bi aydınlatsan:silent:

Rüzgar ataklarını yemeyecektir. Bundan dolayı kendini daha güvende bulur. Ayrıca türbülansa girecek kadar da hızlı bir mesafede gitmiyor.

Türbülans'lara maruz kalıyor besbelli , yinede poşet/sümük gibi yere yapışmak/yan yola uçmaktan iyidir.

Abi yapmayın gözünüzü seveyim. Türbülanstan kastınız sallanmaksa; sallanıyor ve evet kalıyor. Fakat bu kesinlikle motorluyu riske sokmuyor. Polis aracı olmasa; utanmasa köprüden aşağı düşecek.

Motosikleti
750x
Abi yapmayın gözünüzü seveyim. Türbülanstan kastınız sallanmaksa; sallanıyor ve evet kalıyor. Fakat bu kesinlikle motorluyu riske sokmuyor. Polis aracı olmasa; utanmasa köprüden aşağı düşecek.

Türbülanstan kastım köprü çıkışında maruz kalacağı serbest türbülans.
Köprüde olan şiddetli rüzgar, köprü çıkışında da devam edecek zira.

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
İlkay abi,
Polislerin iyi niyetini bende taktir ettim,
Lakin bu durum motosikletçi kardeşi türbülansa daha açık hale getirdi gibime geldi :silent:
Yanılıyor muyum?
Bi aydınlatsan:silent:

Eğer durmadan devam ettiyse haklısın.
Fakat köprü çıkışında olan rüzgar nasıl bilmek lazım.
Binalar ve tepeler rüzgarı kestiğinden bir süre sonra daha güvenli seyredebilir.
Tabi polis nereye kadar eşlik etti orasını bilmiyoruz.

Eve kadar götürecek değil ya:sunny:

Adam yolunda gidiyormuş. Memur arkadaşımız da sağolsun, vatandaş köprüyü kazasız belasız geçebilsin diye elinden gelen yardımı yapmış köprü geçilene kadar hızını düşürüp dörtlüleri yakıp kalkan olmuş. Helal olsun diyorum, şahsen de kendisine buradan teşekkür ediyorum.

Köprü bitiminde başında ne yapacağı farketmez, köprüde destek olması yetmez mi? Motosiklet ile bu havada trafiğe çıkmış ise ya bir mecburiyeti ya da aciliyeti varmış demek ki. Keyfi bile olsa kime ne. Sonuçta memur arkadaşımız o an durumu fark etmiş ve gerekeni fazlasıyla yapmış. O memur arkadaşımıza düşünceli davranışı için buradan tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum :cat:

Türbülanstan kastım köprü çıkışında maruz kalacağı serbest türbülans.
Köprüde olan şiddetli rüzgar, köprü çıkışında da devam edecek zira.

Köprü çıkışında vadiye dalar gibi giriyor yola. Ondan dolayı çok birşey olacağını sanmıyorum. Abi sonuçta 20-30 ile gidiyor. Bu adamı bu kadar sarsacak birşey olması imkan dahilinde değil. Türbülans olsada olmasa da bir tehlike arz etmeyecektir ki etmemiştirde.

Motosikleti
750x
Köprü çıkışında vadiye dalar gibi giriyor yola. Ondan dolayı çok birşey olacağını sanmıyorum. Abi sonuçta 20-30 ile gidiyor. Bu adamı bu kadar sarsacak birşey olması imkan dahilinde değil. Türbülans olsada olmasa da bir tehlike arz etmeyecektir ki etmemiştirde.

Tamam hocam öyle diyorsan öyledir. :cat:

Motorcunun acemiliği , 20 metre metrobüs geçiyor 5 dakikada bir , bekle birini şoför seni görecek şekilde perdelettir kendini yürü git..

Motorcunun acemiliği , 20 metre metrobüs geçiyor 5 dakikada bir , bekle birini şoför seni görecek şekilde perdelettir kendini yürü git..

Haklısın, polis kıyak yapmış belli ki belki metrobüse takılsa primitiv şoförler anlamayacak ve taciz edecekti buda ihtimal dahilinde

konuyu hortlattım ama bende bugün köprüden gelirken bir tane araba sürücüsü siper oldu bana fena mutlu oldum. Karla karışık yağmur ve deli gibi rüzgar vardı, rüzgara alıştım ama yerlerde ıslak olunca büyük sıkıntı. Reis sağolsun ben köprüyü geçene kadar yanımda eşlik etti, selam olsun burdan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar