Ulan Panda yavrusu
Uçarak üzerime gelen kukaya karşı ne yapabilirim.
Daha önce bu kukalardan uçarak üzerime gelebilir diye hiç düşünmemiştim, düşünen var mı? Aklına gelen?
İşte bu olaydan ders çıkarmaya çalışıyoruz, ek şeridin yanındaki şeritten seyir etmmek lazım diyoruz.
Gerçi sana bişey olmaz, değil kuka araba uçup gelip çarpsa gövdene banamısın demezsin panda yavrısı seni
ula arada bizim bünyeye kitlemişin gözden kaçmadı...

r:
ben o kukalarla pazı çalışırım ülenn...ne sandın beni...seni deviren kuka benim bi tepmeme bakar...
senmisin benim üzerime gelen garagtersiz kuka...all...dann diye sıkarım hatta biyerlerine...akıllı olmakda fayda var...ama tabelalarında atış talimi yaptığım Karayolları bu sefer kukalarını deldiğim için peşime düşer...
delikli kuka Karayollarını bozar...
Ben Kukanın deliksiz olanını severim...:queen:
bunndann sonraaa Olcayy apininn üzerinee uçmayacaksınn...tememmi ülenn...:mrgreen:
iyi geyik çıktı bana he...
ulan sayın Kapıcı Moderatör abim senin ne işin var o şeritte...tee Allamm yaa...sen nasıl motörcüsün...sanamı öğretelim bu işler...hadi o kukaya çarpan dangalak hakimiyeti kaybedip senin şeride dalsa ne halt yicün...yapma etme...temem karşıya geçiyon artık iş güç şekli ama yinede ben uyarayım(fiziksel ister gönül ama) amanın o şeritten uzak dur...
sabah ve akşam kuka saati...ısnt'ıt...ok...:cat:
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
mete_han, BBRR, sedat_57, FireStarteR
Bu arada sotede Barış api var...illa bize bişey olucak öyle giriyor siteye...yoksa unuttu bizleri...ayıp diye bişi var..kış vakti ne yapıyor oralarda sezon kapalı...bi dargınlığı var ama ne..
Erhan böle siteye uğramayan modları niye görevden almıyorki sanki...:bounce::cherry: