Köprü Ek Şeritteki KUKA Tehlikesi!

Tecrübe böyle ediniliyor.İyiki anlatmışsın şimdi herkesin kulağına küpe olacak

Moderatör (forrap)
Geçmiş olsun:cat:Daha yeni gördüm başlığı..

Herşey aleyhimize işliyor trafikte maalesef.Sonra motosiklet tehlikeli oluyor,evet tehlikeli ama bu trafikte tehlikeli,motosikleti tehlikeli yapan kımıl zararlıları yüzünden tehlikeli.Hiç bir şey motosikletleri düşünülerek yapılmıyor,trafikteki tek araç arabaymış gibi düzenleniyor yollar.Bir çok dostumuzu da sırf bu yüzden yitiriyoruz.
Yolları yapan,o yollara o kukayı koyan ile o kukaya bilerek arabası ile bastırıp fırlatacak zihniyet maalesef ki aynı.Yani o adam öküz hadi,peki o kukaları koyan ?Trafiğe,hatta hayata yol verenlerde öyle..Sorun orada,bari bu yol işlerini yapan insanlar mantık sahibi,cehaletten uzak insanlar olsalar bunlar olmaycak.Bu tarz insanların sürücü olması hadi neyse bir yere kadar da,birde yol yapmaları ve trafiği düzenlemeleri kabul edilemez.
Basit 10-15 kiloluk bir kuka senin şuan aramızda olmamana sebep olabilirdi,hemde sadece başkalarının bir kaç gram gelmeyecek zekalarıyla koyduğu 15 kiloluk kukalar..

geçmiş olsun Olcayım Eyongum.:rendeer:
ne işin var karşılarda-köprülerde-derelerde... cık... cık...cık...:bounce:

Geçmiş olsun hakikaten Allah korumuş.... Bu arada kuka açıklaması bitirdi beni ueauehahu

Ulan Panda yavrusu :)

Uçarak üzerime gelen kukaya karşı ne yapabilirim.

Daha önce bu kukalardan uçarak üzerime gelebilir diye hiç düşünmemiştim, düşünen var mı? Aklına gelen?

İşte bu olaydan ders çıkarmaya çalışıyoruz, ek şeridin yanındaki şeritten seyir etmmek lazım diyoruz.

Gerçi sana bişey olmaz, değil kuka araba uçup gelip çarpsa gövdene banamısın demezsin panda yavrısı seni :p

ula arada bizim bünyeye kitlemişin gözden kaçmadı...:pr:

ben o kukalarla pazı çalışırım ülenn...ne sandın beni...seni deviren kuka benim bi tepmeme bakar...:p

senmisin benim üzerime gelen garagtersiz kuka...all...dann diye sıkarım hatta biyerlerine...akıllı olmakda fayda var...ama tabelalarında atış talimi yaptığım Karayolları bu sefer kukalarını deldiğim için peşime düşer...:p

delikli kuka Karayollarını bozar...:p

Ben Kukanın deliksiz olanını severim...:queen:

bunndann sonraaa Olcayy apininn üzerinee uçmayacaksınn...tememmi ülenn...:mrgreen:

iyi geyik çıktı bana he...

ulan sayın Kapıcı Moderatör abim senin ne işin var o şeritte...tee Allamm yaa...sen nasıl motörcüsün...sanamı öğretelim bu işler...hadi o kukaya çarpan dangalak hakimiyeti kaybedip senin şeride dalsa ne halt yicün...yapma etme...temem karşıya geçiyon artık iş güç şekli ama yinede ben uyarayım(fiziksel ister gönül ama) amanın o şeritten uzak dur...

sabah ve akşam kuka saati...ısnt'ıt...ok...:cat:

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
mete_han, BBRR, sedat_57, FireStarteR

Bu arada sotede Barış api var...illa bize bişey olucak öyle giriyor siteye...yoksa unuttu bizleri...ayıp diye bişi var..kış vakti ne yapıyor oralarda sezon kapalı...bi dargınlığı var ama ne..

Erhan böle siteye uğramayan modları niye görevden almıyorki sanki...:bounce::cherry:

geçmiş olsun Olcayım Eyongum.:rendeer:
ne işin var karşılarda-köprülerde-derelerde... cık... cık...cık...:bounce:

olm milletin işi var gücü var...ekmek parası peşinde...senin gibi yangel yat Osman yok kimsede...millet ekmek peşinde...:bounce:40 yılda bir izin verdilerde evimize geldik Allaha şükür...sende bi yerlerini büyüt...:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar