köpekler paçamızı kapar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen gün beytepe yolundan içeri doğru giderken, 2 adet büyüğünden kangal bozması havlayarak oldukça yaklaştılar; neredeyse önümü kesecekler sandım. fitesi küçülttüğüm gibi alah ne verdiyse bastım. heyecan oldu, kaza olmadı, iyi oldu...

peki bunlar motorun önüne de çıkarlar mı? çarpma ihtimali var mı? yavaş gitsek paçamızdan, egzozumuzdan yakalayıp ya da motora çarpıp düşürme ihtimalleri var mıdır? bu konuda tecrübesi olanlar paylaşırlarsa, hazırlıklı olalım, dişli arkadaşların yanlarından dikkatli geçelim ya da hiç geçmeyelim mi? aman dedim, aman!

aslında onlar motorun sesine kıl oluyolar.. saf hayvanlar.. motorun önüne kendilerini bilerek atmazlar.. ve kovalamasıda ayrı bir sorun.. aslnda hiçbir amacı yoktur.. sen durduğunda onlarda duruyo.. devm ettiğinde onlarda tekrar bağırarak kovalamaya devm ediyolar.. yani sırf hava.. :mrgreen: ben köpeklerlerden dolayı 3 kaza yaptm.. birisinde ucuz atlattık.. öyle bir anda panik yapmamaya özen göster.. :cat:

bu arada geçmiş olsun..

köpek kovucu titreşim yayan cihazlar var sol elle basılır.montun iç cebinde dursun. kapar onlar hele hızlanırsan çare yoksa durmak lazım.

Walla kaparlar kardesim . Hele yavas gecersen uzerine bile atlarlar. Benim kopegim bizim tupcuye taktı kafayı bigun yakalarsa yiyecek valla .

dostlarım üç gün öncede bir gece vakti yavaş yavaş yolda keyif yaparken bir anda sağımdaki çocuk parkından üç, solumdaki karanlık denilebilecek boşluktan iki tane köpeğin bir anda fırlamasıyla birlikte bende hakikaten panik yapıp gazı açtım ve kaçtım..sonra düşününce olayı " ya gece olmasaydı yada önümde araba olsaydı daha kötüsü çoluk çocuk vs.. bi şeyler olsaydıda ben gazı açınca...daha sonra bu düşüncelerden biraz sıyrılıp yoluma devam ederken bu sefer elektrik direklerinin bariz aydınlattığı bir yerde tam karşımdan fazla büyük olmayan bir köpek bana doğru havlayarak koşmaya başladı bende bunun üzerine durdum ben durunca önce o da durdu sonra bir adım ileri iki adım geri gibi hareketler falan yapmaya basladı sonra bende hafif hafif üstüne sürdüm ama bu arada uzaklardan da başka köpeklerin sesleri git gide bana yaklaşıyordu ama kararlıydım ve bu olayı açığa kavuşturacaktım kendi içimde; saldırırlarmı ısırırlarmı yoksa sadece havlayarak koşmaktanmı ibaret bütün yaptıkları yapacakları çünkü bu köpecikler bizim etrafımızda hep olacaklar.
hepsini karşımdan gelecek diye beklemenin saçma olduğunu; yanımdaki küçük tepenin üstünden bana doğru kayarak, koşarak, yuvarlanarak ve hatta uçarak gelen küçükde olsa sürü halinde görünce anladım ve gene gazı açtım (ama bu sefer çok kalabalıklardı:salut: ).. "bir iki tane olsa baş ederimde bu kadar köpeklede savaşamam ki ben malkoçoğlu muyum" dedim kendi kendime..bi dakine -insallah olmaz, ama olacağınmı biliyorum tabii ki - kesinlile motoru sehbaya kaldırıp oturacam üstünde bakalım ne olacak..:silent: olacak olnaları bilen varsa yapmayabilirim :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar