köpek arıyorum !

F54

hani böyle dere akıyor tam yolun ortasında yani mahalle adı veya sokak bilmem hatta hatta 2000 yılından beri de gitmedim çok değişmiştir oralar..:silent:
ama abicim iskender falan deme yaw zaten bende de 3 5 kilo fazla var şu sevdiğim yemekleri önüme koymasalar gerçekten onlardan da kurtulurum ama işte dayanamıyorum :cherry:
gerçi önüme yemek koymasalar da fark etmez ben kendim yaparım güzel yemek yerim yani canım ne isterse pişirme kapasitesi var azcık da...:)
bende seni sakarya ya beklerim hatta yeni evime geçeyim gel mangal yapalım rakı içelim :cherry:

hani böyle dere akıyor tam yolun ortasında yani mahalle adı veya sokak bilmem hatta hatta 2000 yılından beri de gitmedim çok değişmiştir oralar..:silent:
ama abicim iskender falan deme yaw zaten bende de 3 5 kilo fazla var şu sevdiğim yemekleri önüme koymasalar gerçekten onlardan da kurtulurum ama işte dayanamıyorum :cherry:
gerçi önüme yemek koymasalar da fark etmez ben kendim yaparım güzel yemek yerim yani canım ne isterse pişirme kapasitesi var azcık da...:)
bende seni sakarya ya beklerim hatta yeni evime geçeyim gel mangal yapalım rakı içelim :cherry:

Biz göçmeniz , Bulgaristan dan. Daha doğrusu ailem. Dedem el yapımı kendisi yapar rakı ve şarapları :) İçli dışlıyız yani :)

Fatih abi sorma zaten o yüzden birazda 112 kiloyum , ye iskenderi ye iskenderi habire , sonra kaldır ağırlıkları , koş koş koş :cherry:

Zaten sırf bizde Mangal-Lucky için bahçeli evdeyiz :) Eğer Sakaryaya yolum düşserse mutlaka haber ederim ozaman.

Bu sene Üniversite sınavım var , nolucak bakalım artık , ona göre birşeyler düşünüyorum ...

F54

sakarya gerçekten yaşanacak yer istanbul kocaeli bursa ankaraya yakın sanayi var üniversite var
kıyafet yiyecek ücretleri normal yaşamak kolay yani
ben seni her zaman beklerin ilk bahar da akarsın bu tarafa bi güzel gezeriz...
aman kardeşim bana boğma rakı deme buz gibi soğurum senden :mrgreen:

sakarya gerçekten yaşanacak yer istanbul kocaeli bursa ankaraya yakın sanayi var üniversite var
kıyafet yiyecek ücretleri normal yaşamak kolay yani
ben seni her zaman beklerin ilk bahar da akarsın bu tarafa bi güzel gezeriz...
aman kardeşim bana boğma rakı deme buz gibi soğurum senden :mrgreen:

Bu sene hayırlısıyla bir gireyim sınava , sonuca göre tekrar gözden geçireceğim şehirleri. Aslında en çok İzmiri istiyorum. Sakarya yıda bir araştırayım ozaman.

Aslında cbr ile uzun yol düşüncem var :) Fakat bu önümüzdeki sezon satıpta V-strom , Fazer veya Transalp gibi düşüncelerim var :) Tabii ailemin desteği ile.

Tamam ozaman Fatih abi at gitsin rakıyı, Şarap var :))

F54

abovv sen daha hiç uzun yol yapmadın mı 250cc ile ben de olsa varya gezmediğim yer kalmazdı
gerçi ben cbf le de ybr ile çok gezdim ege akdeniz marmara gezmediğim bi karadeniz kaldı orası da kısmet ama yakın diye beni cezbetmiyoo..
bende birkaç yıl daha cbf ile takılacağım sonra ise varadero düşünüyorum
fazer taransalp te yakıtlar gerçekten çok diye düşünüyorum aynı yakıtla 1000cc motora binmek bana daha cazip geliyor
fiyat olarakta 20000 civarına nc700 alacağıma varadero alırım
biraz da yeni makina almak istiyorum 7 8 yaşında makina almam...

abovv sen daha hiç uzun yol yapmadın mı 250cc ile ben de olsa varya gezmediğim yer kalmazdı
gerçi ben cbf le de ybr ile çok gezdim ege akdeniz marmara gezmediğim bi karadeniz kaldı orası da kısmet ama yakın diye beni cezbetmiyoo..
bende birkaç yıl daha cbf ile takılacağım sonra ise varadero düşünüyorum
fazer taransalp te yakıtlar gerçekten çok diye düşünüyorum aynı yakıtla 1000cc motora binmek bana daha cazip geliyor
fiyat olarakta 20000 civarına nc700 alacağıma varadero alırım
biraz da yeni makina almak istiyorum 7 8 yaşında makina almam...

Cbr ı daha bu sene aldım Fatih abicim.

Bu sene tabiri caizse at yarışındayım. Sabah 9 da okul başlıyor. Okul bittiği gibi servisle Dershaneye. Ondanda 8.00 da çıkıyorum. Yani 12 saat ders görüyorum. Hafta sonu 2 günde dolu.

8 er saat ten 16 saatte haftasonu ders var. Mecbur çıkamıyorumki. Anca Şehir içinde tatmin etmek zorunda kalıyorum kendimi :)

F54

anladım abicim ilk önce okul iş sonra gezmek kısmet se önümüzdeki zamanlar da gezersin
motor zaten garaj da boş vakitinde takıl şehir içide olsa iyidir...
bizde vardiyalı çalışıyoruz millet gezerken biz çalışıyoruz bazende ben geziyorum millet çalışıyor işler değişir bazen....

Haklısın Fatih abicim.

Üniversiteyi kazandıktan sonra , bir V-strom a sahip olabilirsem . İşte ozaman asıl başlar Geziler :)

F54

hadi bakalım hayırlısı allah gönlüne göre versin belki maddiyat daha iyi olur yeni bi model motosiklet alırsın bmwf800 gs gibi:cat:

hadi bakalım hayırlısı allah gönlüne göre versin belki maddiyat daha iyi olur yeni bi model motosiklet alırsın bmwf800 gs gibi:cat:

Fatih abi zaten ailemi V-stroma nasıl ikna ettim bak anlatayım.

Tabi annemin kanına girdimki babamıda yumuşatsın :) Genelde başarılı olur. Tıpkı Mashten Cbr ye geçişimde olduğu gibi :)

Anneme gittim dedim , anne bak şuan ss motor kullanıyorum, riskli, tekere çabuk geliyor. Hızlı . Ama V-strom yavaş motordur , gezi amaçlıdır dedim.

Tamam dedi, madem yavaş daha emniyetli , gezi amaçlı. üniversiteyi kazan düşünürüz dedi :)

F54

Merhabalar, sahibinden.com sitesinin evcil hayvan bölümünde oldukça çok sahiplendirilecek köpek ilanı vardır. Ücretsiz sahiplendirme olarak. Oradan da bakarsanız bulabilirsiniz. Örneğin;

http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-evcil-hayvanlar-kopek-orjinal-alman-kurdum-2-adet-yavru-dogurdu-1-erkek-1-disi-141121236/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-evcil-hayvanlar-kopek-ucretsiz-alman-kurdu-yavrulari-142013293/detay
tşk ederim tavsiyen için bende arada bakıyorum ilanlara fakat bana uzak illerde gerçekten güzel köpekler var
ama berkut tan yavru alamassam ya bu siteden yada bi barınaktan yavru köpek alacağım...

tşk ederim tavsiyen için bende arada bakıyorum ilanlara fakat bana uzak illerde gerçekten güzel köpekler var
ama berkut tan yavru alamassam ya bu siteden yada bi barınaktan yavru köpek alacağım...
Evet haklısınız ben il olayına dikkat etmedim ancak elbet size yakın da vardır :) inşallah aradığınız köpeği bulup bi cana iyi sahiplik edersiniz :)

Fatih abi yanlız çiftleşme dönemleri Ocak gibi başlıyor. Birde 3 ay falan derken , 1-2 ayda emse 7-8 ay var daha :)

Acelen yoksa neden olmasın tabii.

F54

acele yok zaten çift tutmassan diğer seçeneklere yönelirim...
zaten benim eve geçmem şubat ı geçer işte yerleşme alışma vs derken anca yani...

F54

koca mt de sadece ben miyim köpek sever üye merak etmiyor değilim.....

Barınaktan yavru köpek alarak hata yapmamanı öneririm , üzülen sen olursun.. Çoğu hastalıklı oluyor.. Geçen sene aldım 1 hafta bende kaldı her şeyi yaptık , tedaviyi yaptık kurtaramadık ne kadar etkilediğini bir ben bilirim.. Sokaktan sahiplenin inanın en iyisi .. Ben benim keratayı sokaktan sahiplenmiştim 1 yıl oldu hastalıklar atlattı ama dirençli çıktı ..
Her zaman size sadık kalacağına eminim..
Bu da benim ufaklık ..
14 aylık ama ufak cins:) Pincher - setter melezi ( tahmini ) Erkek ..
Yaradan ne güzel şeyler yaratıyor ya .. O kadar gereksiz insan varken anlıyorum bunu ..

F54

Barınaktan yavru köpek alarak hata yapmamanı öneririm , üzülen sen olursun.. Çoğu hastalıklı oluyor.. Geçen sene aldım 1 hafta bende kaldı her şeyi yaptık , tedaviyi yaptık kurtaramadık ne kadar etkilediğini bir ben bilirim.. Sokaktan sahiplenin inanın en iyisi .. Ben benim keratayı sokaktan sahiplenmiştim 1 yıl oldu hastalıklar atlattı ama dirençli çıktı ..
Her zaman size sadık kalacağına eminim..
Bu da benim ufaklık ..
14 aylık ama ufak cins:) Pincher - setter melezi ( tahmini ) Erkek ..
Yaradan ne güzel şeyler yaratıyor ya .. O kadar gereksiz insan varken anlıyorum bunu ..
[url]http://j1311.hizliresim.com/1h/2/u50gf.jpg[/url]

sakarya da da sahiplenilmeyi bekleyen yavru pincher lar var ama ufak ırk istemiyorum :)

F54

vaybe koca sitede köpek sever bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az..:farao:
köpeğim yok ama iş yerimin karşısında romen vatandaşlar var onların köpeklerine evde ki ekmek yemek artıklarını götürüyorum artık beni tanıyorlar bi ıslık çalıyorum hop yanıma koşuyorlar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar