konyada Otobüs 2 motosiklete çarptı: 2 ölü, 2 yaralı

Otobüs 2 motosiklete çarptı: 2 ölü, 2 yaralı
KONYA (İHA) - Konya'da, belediye otobüsünün 2 motosiklete çarpması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam saatlerinde Bozkır İlçesi ile İçeri Çumra beldesi yolunun 20. kilometresinde meydana geldi. Z.E.'nin kullandığı 42 TA 448 plakalı Hadim İlçe Belediyesi'ne ait otobüs, Cihan Aşkı ve Mustafa Çetin idaresindeki motosikletlere çarptı. Kazada motosiklet sürücülerinden Mustafa Çetin ile arkasında oturan Yunus Akça olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan diğer motosiklet sürücüsü Cihan Aşkı ile kardeşi Orhan Aşkı ağır yaralandı. Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

73820.jpg
kazakaka.jpg

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin ailelerine allah sabır versin

Çok Üzüldüm ALLAH, Rahmet Eylesin :( Zaten Ne GElse Hep Motosikletçilere GEliyoooooooooooooooooooooooo :((

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Allah rahmet eylesin. Yaralılara da acil şifalar diliyorum. Trafik baş teröristleri; belediye ve halk otobüsleri. Çok dikkat edin arkadaşlar. :salut:

allah rahmet eylesin lütfen biraz daha dikkatkendimize değil diğerlerine dikkat

allah rahmet eylesin allah sabırlar versin ailesine

lütfen canlar yanmasın çok dikkat edelim

Allah rahmet eylesin bende haberi burda gördüm Konya'dayız ama hiç haberim yok:pr: inş. yaralılar kurtulur.

al işte bi kaza haberi daha:pr::pr:

ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa ilçesinde karayoluna kontrolsüz bir şekilde çıkan motosiklet sürücüsü, kamyon altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti. Kaza anı olay yerindeki marketin güvenlik kamerasından saniye saniye görüntülendi.

Feci kaza saat 14.30 sıralarında meydana geldi. İlçenin Evkaf Mahallesi Yunus Emre Köprüsü yanında karayoluna 07 V 2492 plaklı motosikletiyle kontrolsüz bir şekilde çıkan Sezer Özlek (17), Kumru istikametinden Fatsa istikametine seyir halinde Erol Ç. yönetimindeki 52 K 0142 plakalı kamyonun altında kaldı. Kazada kamyon altında kalan ve cesedi paramparça olan Sezer Özlek'in cesedi uzun süre çıkartılamadı. Olay yerine Sezer Özlek'in yakınlarından ilk önce dedesi, daha sonra da anne ve babası geldi. Özlek ailesi, olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Sezer Özlek'in dedesi, torununun motorunu Korgan'dan Fatsa'ya bakıma getirdiğini, en son dün akşam görüştüklerini belirterek, "Demek ki yavrumu son görüşümüz olacakmış" dedi.

Emniyet ekipleri, olay yerinde başka bir kazanın olmaması için meraklı vatandaşları uzaklaştırabilmek için uzun süre uğraş verdi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

motoson.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin artık devlet bi yolunu bulsun motorları hiç iplemiyorlar

Allah rahmet etsin,dikkat,dikkat,dikkat :pale: Allah hepimizi kazadan beladan korusun

nasıl olurda iki motoru fark etmezler. allah rahmet eylesin demekten başka şimdilik elimizden birşey gelmiyor.

Allah rahtmet eylesin.. Resimlere göre kask takmamışlar gibi!! Kask takmak bu kadar da zormu?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah rahmet eylesın,aılelerıne sabırlar dılıyorum.korkunc bır kaza.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar