Konya'da motosiklet kazası (2 ölü)

Arkadaşlar bugün Konyalı bir motorcu olarak moralim aniden bozuldu. Haberi aynen veriyorum. Allah rahmet eylesin:salut:

Kaza akşam saatlerinde Ereğli Çevre yolunda yaşandı. Hasan Hüseyin O. yönetimindeki 42 AHL 03 plakalı kamyonet, Yeni Adliye Binası yakınlarında 42 AFM 09 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada sürücü 31 yaşındaki Gadir Tekeli ile yine motosiklette bulunan 21 yaşındaki Seher Zeybek olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı haber alarak olay yerine gelen Tekeli ve Zeybek’in arkadaşları gözyaşlarına hâkim olamadı. Yolda ulaşım uzun bir süre kontrollü olarak sağlanırken, cesetler incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırıldı

Yerel kanal KONTV haberinde videosu...

http://www.youtube.com/watch?v=wKvbwxFFrrc

Son düzenleme:

asm

Konya Konya derken kaza haberide geldi

Allah rahmet eylesin kazada ölenlere

abi artık yeter ya bune ya dakka bası kaza daha dikkatli allah rahmet eylesinn :pale:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Aracin tekerinin altinda kalmis olabilirler mi? Asiri bir hiz yok gordugum kadariyla. Ikisinin de birden olmesi bana garip geldi.
Kaza ile ilgili keske daha fazla bilgimiz olsaydi.
Alah rahmet eylesin, sevenlerine sabir diliyorum!

2 arkadaşa da ALLAH rahmet eylesin.Kask yolda olduguna göre ya elde idi yada baglanmamışdı.Motosiklet Kawasaki ninja mı bu arada ?

valla yandı yıne yurekler ALLAH MERHUM VE MERHUMEYE RAHMET YAKINLARINA SABIR VERSIN

Benimde ailem konyalı yazın hep oredayım görmüştüm kendisini az sohbet etmiştik evet ninjajdı zx7r.Allah rahmet eylesin bu son olur inşallah:salut:

Kalanlarına sabırlar dilerim:pale:

Kazanın ayrıntılarına dikkat edelim: Motosiklet 80-90 ile gidiyormuş, sanırım kamyon aniden yola çıkınca doğrudan altına girmişler. Bu süratleri küçümsememek gerekiyor:pale:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Allah rahmet eylesin
kalanlara başsağlığı dilerim
:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cok erkende olsa boyle haberlerı duymak ıstemıyorum ama kazanın nasıl ve nereden gelecegı hıc bellı olmuyor dostlarım,motorcu kardes ıcın Allah rahmet eylesın yakınlarına bas saglıgı dılerım...

offffffff yaaaa allah rahmet eylesin korumaları varmış anladıgımkadarınca hızıda fazla degilmiş ama nasıl olmuş olmuş işte :pale::pale:yakınlarınada allah sabır versin[YT]wKvbwxFFrrc[/YT]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar