Mengene'den ben de varım gençler. Gezi mezi kavga felan olursa duyurun haa :bounce: :cherry:
Mengene'den ben de varım gençler. Gezi mezi kavga felan olursa duyurun haa :bounce: :cherry:
Pilav olursada gelirmisin saffet![]()
Hocam ada motora götürebilirsiniz yetkili satıcısı ve servisiydi.. Geç oldu biraz kusura bakmayın![]()
Hocam bu konuda bir bilgim yok ama kunduracılar tarafında motor bayileri vs var belki yardımcı olurlar...Selam arkadaslar...
Konya da motosiklet icin istedigimiz ölçüde debriyaj teli gaz teli vs yapan bir yer varmis... bu konu hakkinda bilgisi olan var mi acaba...
Kendi motosikletim icin Turkiye de bulamiyorum... yurt disi da sadece İngiltere de var... Karaman da bi kullaniciya sordum Konya da yapiyorlar.. orda yaptir demisti de... yarin Konya ya gelecegim... bir sorayim dedim...
Hayırlı mubarek olsun ozman güle güle kullanınGeç oldu biraz, sıfır cbr aldık bakalım,sağolasın yinede![]()
Hocam bu konuda bir bilgim yok ama kunduracılar tarafında motor bayileri vs var belki yardımcı olurlar...
Hayırlı mubarek olsun ozman güle güle kullanın![]()
Merhaba dostlar bana Konyada işinin eri motosikletten gerçekten anlayan, baştan savma iş yapmayan, Yamaha motosikletleri tamir edebilen bir usta önerir misiniz?
sultanhamamının orda osman usta ybrci dir.
Kardeşim başka şehirden sırf motosikletim için geleceğim gerçekten işinin ustası mıdır?
Geç oldu ama forumda yok sanırım...