[Konya - MT]

bugün akşam, saat tam 20:00 de zafer meydanında, yer saatinin orada bekliyor olacağım. 8:30 da hareket edeceğim. Gelmek isteyen olursa buyursun gelsin.

yok Mevlüt oyle bisey olmaz .zaten mt. Nin çok bi hareketliliği yok.yarin bende ılgın Beyşehir Konya turu yapmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa....

Konya Selçulu , Yazır mahallesindeyim. Yeni taşındım Elektrikli motorları olanlar beraber gezebiliriz. Her türlü aktivite uyar sinema vs.

Ek olarak bir kaç yıl daha sabredin kendime ait benzinli aldığımda sizle dolaşcam büyükler :)))))

Sahibinden.com sitesinde 338678393 ilan numarası ile Konya dan motosikletim satılıktır arkadaşlar. İlgilenenler olursa telefonla irtibat kurabiliriz. Motosikletim 2015 Inazuma F tir.

Antalya ya gelipte Konya ya dönecek olan varsa haber etsin buradan..
Her şekilde eşlik edilir. :)
Bahane olur bana da fırın kebabı yemek için :) Dönerken yalnız dönerim sıkıntı yok :)

dün antalya gittik ama asfalttan değil, gelirken de aynı şekilde dağları aşa aşa toprak yuta yuta. :)

RQp8Bn.jpg

pENM9n.jpg

Nk28WL.jpg

40VWo7.jpg

J3z8J5.jpg

G34WMb.jpg

yVpJZn.jpg

dün antalya gittik ama asfalttan değil, gelirken de aynı şekilde dağları aşa aşa toprak yuta yuta. :)

eee motorların hakkını vermişsiniz eminimki çok zevkli olmuştur ne taraftan gittiniz nereler bu dağlar?
bende ağustosta gittim manavgata beyşehir derebucak ibradı ormana üzeri eğer becerebilirsem fotoları atmaya çalışayım.

oENbaX.jpg
[/url][/IMG]
derebucakta misafirperver derebucaklılarla yol tarifi alırken
a>
a>
a>

derebucak gembosovasını geçtikten sonra belen başı
a>

a>

a>

ibradı
a>

a>

a>

ormana daki düğmeli evler

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------

bir saattir uğraşırım beceremedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

dönüş yolu kuş yuvası üzeri oldu
VEzk4V.jpg
[/url][/IMG]
nENX1g.jpg
[/url][/IMG]
vZNOMR.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------

dönüş yolu kuş yuvası üzeri oldu
VEzk4V.jpg
[/url][/IMG]
nENX1g.jpg
[/url][/IMG]
vZNOMR.jpg
[/url][/IMG]
0ypYv9.jpg
[/url][/IMG]
40VE74.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:13 ----------

yVpByy.jpg
[/url][/IMG]
Hadimi hazretleri türbesi Hadim

Konya lı abiler, facebook a "konya 2 teker" diye bir gurup kurdum, dileyen üye olabilir. Fotoğraf,video vs yüklemek daha kolay olduğu için böyle bi işe giriştim. herkesi beklerim.

Merhabalar
2.el r25 alma niyetim var ancak motoru konya'da servis olarak ekspertiz açısından nereyi göstermem gerekir bilmiyorum.Önerebileceğiniz yerler var mı ?

Hocam ada motora götürebilirsiniz yetkili satıcısı ve servisiydi.. Geç oldu biraz kusura bakmayın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar