[Konya - MT]

aramıza yeni katılan millet hoşgeldiniz gelmesine ama artık internette katılmaktan vazgeçin de aramıza katılşın yaw görelim tanıyalım sizi gelmiyorsunuz gitmiyoırsunuz kaç kişi olduğumuzu bile bilmiyorum..

selam muhsin bende bursalıyım ama kısmet işte konyadayız senle yer değişelimmi ailemize daha yakım oluruz :)

beyler bu hafta herhangi bir aktivite yapmayı beceremesekte bari cay bahcesinden oturalım tanısalım derim herkes gelebilirse sayet (zor ama )

isterseniz bu hafta sonu ikinci cayını bir yerlerde içerlim sonra dereden apaya cıktığımız gibi baska bir yerden bir yere cıkmayı deneyelim ne dersiniz ?

Son düzenleme:
ak yokuştan merama çıkalım biz denedik güzel oluyo

yada ankara yolundan 500 evlere

TÜm Konya Mt Üyelerİ, ArkadaŞlarim...

Hepİnİz Hakkinizi Helal Edİn, BİrkaÇ GÜn İÇİnde Amasya Da Vatanİ GÖrevİme BaŞliyorum.

HerŞey İÇİn TeŞekkÜr Ederİm

TÜm Konya Mt Üyelerİ, ArkadaŞlarim...

Hepİnİz Hakkinizi Helal Edİn, BİrkaÇ GÜn İÇİnde Amasya Da Vatanİ GÖrevİme BaŞliyorum.

HerŞey İÇİn TeŞekkÜr Ederİm

ne diyorsun dayıı görüşmeden mi gideceksin olmaz öyle yaw ne demek ben gidiyorum bye bye yemzet abi toplanalım oturalım olmaz yaaaa

ayrıca beyler bu pazar yanlış deilsem muratın düğün organizasyonu vardı nerde ne zaman nasıl buluşulacak bilgisi olan varmı

yemzet abi dediklerimi unutma görüşmeden gitmek yok..

red

slm arkadaslar uzun zamandır siteye yazamadım tatil nedeniyle ama yazılanlanların hepsini okudum... bu arada bazı ufak sorunlar olmus bunlar olacak her forumda oluyor..

ben gezilere gelmek isterim ama ereglideyim konyayıda fazla bilmiyorum...

anca siteden takip edebiliyorum yazdıklarınızı...

yemzet bu arada Allah yardımcın olsun tez git tez gel...

BİSANCI_42 eregliden msin _? eregli pısırık flan yazmıssın valla herkeste motor var burada hepimşiz tek geziyoruz yalnız gezmenin bir tadı olmuyor.

yolunuz acık benzininiz bol olsun...

slm arkadaslar uzun zamandır siteye yazamadım tatil nedeniyle ama yazılanlanların hepsini okudum... bu arada bazı ufak sorunlar olmus bunlar olacak her forumda oluyor..

ben gezilere gelmek isterim ama ereglideyim konyayıda fazla bilmiyorum...

anca siteden takip edebiliyorum yazdıklarınızı...

yemzet bu arada Allah yardımcın olsun tez git tez gel...

BİSANCI_42 eregliden msin _? eregli pısırık flan yazmıssın valla herkeste motor var burada hepimşiz tek geziyoruz yalnız gezmenin bir tadı olmuyor.

yolunuz acık benzininiz bol olsun...

ereğli konya arasında her iki tarafa da yakın bir yer varsa buluşulabilir mesela.

yemzet (ahmet) abi noluyor ya. gidiyorum diyerek kaçamazsın. nikah şahidin olmam bi daha:p tamam mı? hadin gençler asker uğurlucaz. ahmet abi ne zaman gidiyoznbilgi versene

red

valla abi konya eregli arasında dümdüz konya ovası var baskada bir sey yol sanırım ben hiç görmedim :) onun için bizim için geziler biraz zor olur bizim diyoruz ama burada motoru olupta tanıstıgım kimse yok zaten...

artık seneye ins a2 yi alınca:)

bu haftasonu hatunsaraya gidek mangalıda yakarız ahmette gelir gitmeden bi eyleniriz ama kalabalık olalım herkesin keyfine göre bi yer bence ora

olabilir ama gelecek haftalara ayarlayaylım derim neden derseniz pazar günü muratın pilav var sonra gelinalma var gecen hafta konusmustuk unuttunuz mu? bu arada hala nerde ve ne zaman buluşulacağını söylemediniz

amannnn ne haliniz varsa görün yaa su yaptığınız seylere bakın yaw kocaman adamlarsınız

kızmayın ağalar beyler. ben bir hata yaptığımı sanmıyorum. motorcu mu yok koca konyada. artist olsam her hafta tek tek herkesi arayıp sormazdım.

sadece benim de bir sınırım var. her hafta gelcem deyip gelmeyenler oluyor. fazıl abiyle serkan abi de buna katıldıysa zaten grupta eleman kalmadı ki? biraz da siz yapın gezi ben gelmiyim. ne var ki bun da

gelmek isteyen arar bizi öğrenir yeri mekanı? gelmek istemeyen ve gururuna yenik düşenler varsa da bişey yapamam.

organizasyonu devredelim. siz yapın saati tarihi mekanı belirleyin madem.

kardeşler boyle yazısmakla olmaz toplanalım konusalım ne yapacaksak neler konusacaksak bir çözüm yolu bulalım ne var ne yok birazcık tutkunluk oluşur birazcık disiplin gerisi kolay evlilere bir sey demiyorum onlar ayrı ama gelecem diyorlarsa gelsinler ayrıca zaten bir kaç hafta sonra kış geliyor hava soguk dinecek kimse gelmemeye baslanacak o yüzden en iyisi bir çözüm yolu bulmak için düşünün toplandığımızda eleyelim bir yol bulalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar