[Konya - MT]

red

sagol zx12r tesk.:) evet kazasız geldim sükür gezdik geldik öyle ama resimler orada kaldı umarım... artık baska geziye inş:)

red

tek basıma gittim orada kuzen vardı.. orada beraber takıldık artcı yapım onu:) tekrar kendim döndüm bu arada a2 ehliyette yoktu ucuz atlattık vallahi.

gerci oralarda pek sormuyorlar turirstlik yer oldugu için...

red dostum hoşgeldin. kazasız belasız dönmüşün. nice gezilere inş.

red

sagolun arkadaslar :) artık seneye beraber uzun bir geziye cıkarız kimimiz a2 leri kimimiz yeni motosikletleri alırız beraber uzun uzun gezeriz:cat:

ylmzzz :işte size kötü bir motorcu örneği :queen:

len üçkağıtcı utanmıyormusun böyle şeyler yapmaktan aynayabakmadan konusuyorsun önce kendine bak sonra baskalaırna tobe tobe cuma vakti sinir bozdun valla

seninle uzun süre görüşmemek çok iyi olacak

ylmzzz :işte size kötü bir motorcu örneği :queen:

len üçkağıtcı utanmıyormusun böyle şeyler yapmaktan aynayabakmadan konusuyorsun önce kendine bak sonra baskalaırna tobe tobe cuma vakti sinir bozdun valla

seninle uzun süre görüşmemek çok iyi olacak

yayından kaldırıldı yav. kızacak ne var bunda:p şehiriçi ben de çoğunlukla kask takmıyorum

sagolun arkadaslar :) artık seneye beraber uzun bir geziye cıkarız kimimiz a2 leri kimimiz yeni motosikletleri alırız beraber uzun uzun gezeriz:cat:

kardeş bu konya mt den uzun yolcu olmaz bunlar ÇITIR MT en çok 100 km gider bunlar bazıları onu bile gidemez bi alanyaya bile gelemez bunlar ay yolda kalırız ay bişey olur ay polis çevirir bunlar varya kısa mesafe mt

Ben de askerde acemiliğimi Konya'da yaptım.

Ayrıca hem Konya'yı hem de Konyalıları çok severim.

Eh bu durumda ben de yarı Konyalı sayılırım herhalde.

bende usta birligini konya merkezde yaptım jandarma alayında konyalıları bende severim bi yüz başı hariç yanii...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar