Hay maşallah havalar böyleyken aktifseniz, iyi olunca hiç düşünemiyorum sizi Sayın Zümer neden beğenmediniz açık yazarsanız bilmek isterim, genelde meramı sevmezlerdi şube olarak![]()
Merhaba kağan hoşgeldin, motosikletin hayırlı olsun...Benim çok usta tecrüben yok, birazda tanıdık olduğu için ada motora gidiyorum. Yeri kunduracılar üst geçitten hava lojmanlarına gidiş yönünde iner inmez sol tarafta kalıyor. Bir bak görüş tecrübe et istersen...arkadaşlar merhabalar. bende konyadayım. 1 hafta önce hyosung gv250me kavuştum. bu topic i daha yeni gördüm yazıyım dedim. Ben Kağan 24 yaşındayım Güzel Sanatlar fakültesinde grafik okuyorum.
Ayrıca güvendiğiniz fiyat olarak uygun işini düzgün yapan usta önerebilir misiniz? Daha hiç ustalık işim olmadı ama en azından bir kontrol için gitmeyi düşünüyorum.
arkadaşlar merhabalar. bende konyadayım. 1 hafta önce hyosung gv250me kavuştum. bu topic i daha yeni gördüm yazıyım dedim. Ben Kağan 24 yaşındayım Güzel Sanatlar fakültesinde grafik okuyorum.
Ayrıca güvendiğiniz fiyat olarak uygun işini düzgün yapan usta önerebilir misiniz? Daha hiç ustalık işim olmadı ama en azından bir kontrol için gitmeyi düşünüyorum.
İbrahim abi bunu mu gönderdi yoksa sana çift silindir bu daha iyi olur diye..)
Alla allaaaa sanırım talihsizlik olmuş, keşke rica edip yağsız birtane isteseydiniz. Ayrıca tekrar gelirseniz birde bera otel yanı alibaba'dan denermisiniz... Ben yemedim ama sonuçta sizde bir gurme damağı oluşmak üzere düşüncenizi merak ediyorum![]()
oo murat bey hayırlı olsun motorunuz ve egitiminiz sayın İbrahimada ne kadar fiyat yazdı eğitim için ve memnun kaldınız mı egitimdenAynen bu daha pahalıya geldi çok keyifli bir makine yalnız) Bu arada motosikleti teslim aldım sonrasında eğitime gittik geldik....