agcaoglu' Alıntı:bende warımmm bende konyadanım
red' Alıntı:arkadaslar merhaba uzun üredir sitenin üyesiyim ve konyalıyım(eregli) ama bayadır forma bakmamıstım ..artık takip etmeye calısıcam ee birlikten kuvvet dogar...
red' Alıntı:arkadaslar merhaba uzun üredir sitenin üyesiyim ve konyalıyım(eregli) ama bayadır forma bakmamıstım ..artık takip etmeye calısıcam ee birlikten kuvvet dogar...
RAPTOR666' Alıntı:yaw çarşamba olmadı ama bugün aldım motru amaaaaa ön fren yok fren hortumu yanlış gelmişbakalım bi süre bööle idare edecez benim gibi düşme potansiyeli yüksek bi vatandaşında ön frensiz neler başarabileceeni hep beraber görcez artık
speedocom' Alıntı:Slm Konya MT. Ben de KONYA da ikamet etmekteyim. Herkese Selam.
abi eğer bu sene cıkamasın şampiyonlar ligine 1 yıl için takım tutmayacağım milli takımı tutacağım sadece. 1 yıldan sonra da kimi tutarım bilmem... öyle sinirlendim ki adamlara.. sol campbell diyorlar hernan crespo diyorlar morientes diyorlar zıttırıvızzık bi olive mi zeytin mine almışız... olacak iş değil...red' Alıntı:arkadaslar hosbulduk ilginiz için tesekkürleroguzkagan valla 3 yedik şok olduk takım gencligimizi yedi bitirdi yapacak bişey yok . maça gitmeyiz paramız cebimizde kalır en azından... yolunuz açık olsun arkadaslar...