[Konya - MT]

bu hafta havuza gidelim diyorum. fazıl abiyle konuştuk geçen. sille yolundaki havuza gidelim bi akşam. pazar günleri kalabalık olur ama cumartesi akşam filan olabilir. pazar günü de serkan abinin motorunun çıkışını kutlarız meramda.:mrgreen:

olabilir tabii ne gerekiyor sa bilgimiz olsun ylmzz sen organize et ayarla işte ne kadara mal oluyormus saaat kaçta olacak sen ayarlarsın işte ayrıca özlşedim valla sizleri cıkın gelin ben cıkarmıyorum dısarıya

ay çok teşekkür ederim arkadaşlar kutlamalar falan ::utangac: mahçup etiniz beni

abilerim! hamlede bildiğime göre kadınlar-erkekler günü temizlenme günü-saati gibi durumlar vardı. cumartesi erkekler günü mü?saati mi? öğrendiniz mi? internetten baktım hamle ile ilgili bulamadım sitesini. hangi gün ne olduğunun öğrenilmesinde fayda var bence :rendeer:

ben staja devam ediyorum arkadaşlar gündüz çıkamıyorum pek fazla. saatlerini öğrenecek bi arkadaş varsa iyi olur. yoksa yine ben giderim bi şekilde.

uzunnnn bi aradan sonra tekrar merhaba kardeslerim.

görünmeyen bela olmaya devam ediyorum, benden malesef kurtulamadınız, agustos döneminde almadılar beni askere, kasıma kadar buralardayım sanırım.

neyse hakkımızda hayırlısı diyelim, en kısa sürede görüşmek dilegiyle...

selam ahmet abi hoşgeldin nerelerdesin sen yaa uzun zamandır görüşemiyoruz umarım iyisindir.

serkan kardeş bugün carsamba motorunla ilgili heyecanla haberlerini bekliyoruz

agcaoglu kardeş hoşgeldin aramıza umarım kalıcı olursun doğru adrestesin

ylmzz kardeşim sen calışıyorsun işlerin yogundur müsait bir arkadaş varsa gündüz cıkabilen seviniriz

arkadaşlar haftasonu için fikri veya planı olan varsa düşünebiliriz..

red

arkadaslar merhaba uzun üredir sitenin üyesiyim ve konyalıyım(eregli) ama bayadır forma bakmamıstım ..artık takip etmeye calısıcam ee birlikten kuvvet dogar...

red' Alıntı:
arkadaslar merhaba uzun üredir sitenin üyesiyim ve konyalıyım(eregli) ama bayadır forma bakmamıstım ..artık takip etmeye calısıcam ee birlikten kuvvet dogar...

aramıza hoşgeldin kardeş doğru adrestesin umarım kalıcı olursun allah kazadan beladan cevirmeden esirgesin motorunuun tekerine taş iliştirmesin

hoşgeldin red abi... fenerlisin galiba. ben de öyle. ama 100. yılda bile kievden 3 yedik canım cok sıkıldı... eğer bu sene cıkamasın şampiyonlar ligine, bırakırım bu takımı.sadece milli takımlı olurum.. :pr:

raptor666 abi iyi haberlerini merakla bekliyorum.. inşallah istediğin olur! :rendeer:

hayırlı akşamlar!!

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz umarım kalıcı olursunuz en yakın zamanda tanışmak dileğiyle

yaw çarşamba olmadı ama bugün aldım motru amaaaaa ön fren yok fren hortumu yanlış gelmiş :( bakalım bi süre bööle idare edecez benim gibi düşme potansiyeli yüksek bi vatandaşında ön frensiz neler başarabileceeni hep beraber görcez artık

bu pazar 15.00-17.00 seansına havuza gidiyoruz arkadaşlar. anasayfada okuyabilirsiniz.

red' Alıntı:

hoşgeldin red arkadaşım :rendeer:

RAPTOR666' Alıntı:
yaw çarşamba olmadı ama bugün aldım motru amaaaaa ön fren yok fren hortumu yanlış gelmiş :( bakalım bi süre bööle idare edecez benim gibi düşme potansiyeli yüksek bi vatandaşında ön frensiz neler başarabileceeni hep beraber görcez artık

serkan abi motorun hayırlı olsun tekrar. havuz organizasyonunu pazar yapıyoruz. herkes haber versin birbirine.

red

arkadaslar hosbulduk ilginiz için tesekkürler:) oguzkagan valla 3 yedik şok olduk takım gencligimizi yedi bitirdi yapacak bişey yok . maça gitmeyiz paramız cebimizde kalır en azından... yolunuz açık olsun arkadaslar...

hoşgeldiniz arkadaşlar:rendeer:

gelenler çoğaldı ama buluşmalarda gene 8-10 kişiyiz bakalım yakınlardaki buluşmalar nasıl olcak:silent:

havuz partisine gelenler parmak kaldırsın::friends: :thumleft:

agcaoglu ve speedocom abilerim hoşgeldiniz(ben peşin peşin abi diyeyim çünkü motosiklet nette benden küçüğü daha cıkmadı (( yaş 16bucuk :) )) )

red' Alıntı:
arkadaslar hosbulduk ilginiz için tesekkürler:) oguzkagan valla 3 yedik şok olduk takım gencligimizi yedi bitirdi yapacak bişey yok . maça gitmeyiz paramız cebimizde kalır en azından... yolunuz açık olsun arkadaslar...
abi eğer bu sene cıkamasın şampiyonlar ligine 1 yıl için takım tutmayacağım milli takımı tutacağım sadece. 1 yıldan sonra da kimi tutarım bilmem... öyle sinirlendim ki adamlara.. sol campbell diyorlar hernan crespo diyorlar morientes diyorlar zıttırıvızzık bi olive mi zeytin mine almışız... olacak iş değil... :pr: :pr: :pr: :farao: :farao:

Son düzenleme:
havuza gelenler el kaldırsın bakıyım. 15.00-17.00 seansına giricez. 14.30 da orda olalım toplanalım. sonradan da gelenler havuzda bizi bulur.

yılmaz
fatih
mehmet
murat
yusuf
mehmet (semacan)
serkan
fazıl

şimdilik liste böyle sonradan gelebilecekler de var tabi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar