[Konya - MT]

abiler bende konya dayım.öğrenciyim bosna da oturuyorum da 80 model honda cd 185 twin model motosikletim var durumu pek iyi değil dogal olarak karbüratörnde sorun vardı en son şase almıyordu kış geldi bakamadım yatıyor.cafe racer stilini benimsedm motoruda ona göre tekrar dizayn edicem ama önce tamirine bakmam gerekiyor.sizin bu konuda bi tavsiyeniz olur mu?ilerdede fiberglasstan monokapak grenaj yapıcam.cafe racer gidon ve tekerlek kalınlaştırmayı düşünüyorum..bu arada karbüratör sorunu; yüksek devirden inince direk istop ediyordu.

Arkadaslar merhaba.ben suan konyadayim eger sizlerde musaitseniz sizleri tanimak isterim.ismim Resit

hoş geldın reşit ... ne için geldın konyaya şu an ıçın dedıgın ıcın sordum...

hım... tekrar hoş geldın konya mt sessız bir topic tir genelde bır gelen bır daha gelmez hazırana kadar ınş konya tanışacak mt uyelerı bulursun... ben konyanın bozkır ilçesindeyım konyaya 150 km... adım ramazan... ressam kardeş

Ramazan memnun oldum.buradaki motocu arksdaslsr nerede toplanirlar burada bu sitede degillerse biliyormusun.

birazdan otogarin oradan benzin alip bosnaya gecicem kampus icine canli muzik dinlemeye. gelmek isteyen varsa irtibat kurabilir)) 5442222666 Can

bavlasta cin durmuş var o satacak yanda semeriyle yuları bedava ..semeriyle seksene oturacak sana yani. mondialci bakkalla irtibat kur.:mrgreen:
peki eşek niye öldü beyaw.kışın iş yok beleş saman yemesin diye zehirlemedin demi

alattinde resitle turku kafedeyiz, kara listeye aldik burayi)) nefes alinmiyor iceride dumandan ve haremlik seyranlik komik bir oturtma politikalari var.

yok osman aga 24 yaşındaydı vadesıylen gıttı yenı eşşek arıyoruz bahceye gıderken motor kullanamıyoz malum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar