[Konya - MT]

Ne zamandır girmiorum bende. yazın başlarında bi etkinlik planlaması yapın yaşça büyüksünüz malum:) 1-2 aya kadar cezet alıoyrum inş:)

yeri nerde acaba ?

Kunduracılar kavşağında Ada motorun yan sokağında :)

gc76c.jpg

Geçen gün Bosnada Ls2 kasklı cruiser gördüm artçısıyla beraber, selamlaştık, meraklandım forumda mı diye ( Bilindiği üzere konya'da hele ki bosna da full koruma göremiyoruz pek ) :)

Bende gelmek isterdim de dha ehliyeti çıkartmadım:) ayrıca bilginiz varsa 350 cc jawa cezet 100 kmde kaç lt benzin yakar ben 5-5.50 ltre olarak biliyorum araştırdığım kadarıyla doğrumu acaba bu dğerler?

Bende gelmek isterdim de dha ehliyeti çıkartmadım:) ayrıca bilginiz varsa 350 cc jawa cezet 100 kmde kaç lt benzin yakar ben 5-5.50 ltre olarak biliyorum araştırdığım kadarıyla doğrumu acaba bu dğerler?

Şimdilik Cbf 150 ye karar kıldım ben benzin parasına para yetişmez bu gara jawanın ,

Babamda 100 lük cup var abi öle gündeliğe ona binecem. cezete sürekli binecek olsam dedğin gibi bndede para dayanmaz:) bi önceki mesajda yazdğım değerler yeni rektefe olmuş bi cezet için doğru değerler mi?

Neyse okul döneminde babam sağolsun yazında dokunmaz zaten benzin parası filan.d bi aralar kymco venox a bakıyordum sonradan hayal kırıklığına uğradım bütçede düşüş yaşadım çin malınada bnmek istemiorum kndi paramla. çevremdekiler aracılığıylada cezete yöneldim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar