Selam Beyler Aranıza Yeni Katıldım Yaş 17 Teknik Lisenin Anadolu Bölümündeyim Para Biriktiyorum 125 cclik Motorla Eğitim Alıyorum Yaşı Doldurunca İlk Olarak, Ehliyet Sonrada Koruma Kıyafetlerimi Alıp; 250 cc Bir Motorla Aranıza Katılacağım İnşallah.
Gördüğüm Kadarıyla Konu Pek Canlı Değil ama Ben Motorumu Alınca İnşallah Hep Beraber Konya grubunu Canlandırırız Saygılar...
evet gezinizin hem gidiş hem dönüş öyküsünü okudum fotolarda anlatımda gezide güzel olmuşSelam beyler yaşın küçük tecrüben yok ama on numara bir motor seçmişsin(CBR 250 R ) evet bu motorla izmirden Trabzona gittim ve döndüm dönerkende konyadan geçtim şu an Etkinlik gezifotoğrafları bölümünde CBR 250 R ile trabzondan izmire dönüş 1850 km motokurtun deklanşöründen başlığı altında fotoğraflar yayınlanıyor isterseniz bir bakın hoşçakal
Selam beyler yaşın küçük tecrüben yok ama on numara bir motor seçmişsin(CBR 250 R ) evet bu motorla izmirden Trabzona gittim ve döndüm dönerkende konyadan geçtim şu an Etkinlik gezifotoğrafları bölümünde CBR 250 R ile trabzondan izmire dönüş 1850 km motokurtun deklanşöründen başlığı altında fotoğraflar yayınlanıyor isterseniz bir bakın hoşçakal
konyadaydım bu gun cok na bır hava vardı konyaya kar yagıyordu bozkıra ıse coktana mt yagmıştı bu havada konya mt nın olmaması gayet dogall kımse yokmu huhu...
Takipçilerindenim Erhan Abi CBR250R Başlığını Sürekli Takip Ediyorum Tüm Sayfalarıda Okudum
Bende Konyadayım da Bu Soğuk Bu Şehirde Hakimken Kimse Cadde Motoru Kallanmaz bu Gün -1 Dereceydi Merkez ama Fena Rüzgar Vardı Donduk
Bu Akşam Kar Yağmadı Dün Geceyarısında Merkezde Başladı Kar Sabah Kalktığımda Kardan Eser Kalmamıştı...
Konya Grubunu Motoru Alınca Birlikte Canlandırırız İnşallah![]()
Gözüme çarptı bi gireyim bakayım dedim çok pasif bi topic miş burası yav![]()
kaç gün oldu bi herif çıkmadımı beyaw bana arkadaş.ramizan,m.büüyk nirdeniniz aloow:queen: