[Konya - MT]

[/COLOR]Alıntı:
mbuyuk Nickli Üyeden Alıntı
kardeş cbf istersen ben satacak gibiyim hesapta olmayan işler çıktı başıma

kardeş cbf sattınmı duruyormu

yok kardeş satmadım işin doğrusu vazgeçtim satmaktan sahibindene koydum abuk subuk paralar önerdiler canım sıkıldı bir de o ara acil para lazımdı ciddi alıcı olan olsaydı bişeyler yapacaktım ama millet ölücü olmuş şu ara sıkıntıyı hallettik motor yine satılık ama fiyat farklı şimdi sen olsan 2750 liraya aldığın motora 300-350 lira masraf yaptıktan sonra 2500 e verirmisin? keşke temizi ucuza bulunsa iyi olur ama tutuluyo işte bu meret para ediyor işallah gönlüne göre bir motor kısa sürede bulursun hem bizede gezecek arkadaş çıkar.. :rendeer::rendeer:

buggin, yaşını doldurur doldurmaz yazıl kursa bence.
mbuyuk, haklısın herkes ölücü benim cıbıra 2000 olur mu diyenler oluyodu biri abarttı direk 2.250 hazır gel anlaşalım dedi yok yav iyiymiş dedim :) En son 3 e verdim birisi motorun değerini bildi geldi aldı. Motoru sahibinden.com'dan satmak zor oluyo elit motora falan götürürsen onlar yardımcı olabilir.

mbuyuk, haklısın herkes ölücü benim cıbıra 2000 olur mu diyenler oluyodu biri abarttı direk 2.250 hazır gel anlaşalım dedi yok yav iyiymiş dedim :) En son 3 e verdim birisi motorun değerini bildi geldi aldı. Motoru sahibinden.com'dan satmak zor oluyo elit motora falan götürürsen onlar yardımcı olabilir.

evet bugay kardeş aynen öyle sahibinden de oluyo böyle şeyler. O zaman bir ara nakit ihtiyacı oldu gelen olsaydı hesaplı verecektim:salut: ama hep alay eder gibi 2000-2300 teklif edenler olunca canım sıkıldı:pr: ve şu ara nakit işini hallettim sıkıntım kalmadı bundan sonra satmayı düşünmüyorum satarsamda o zamanki fiyat olmaz. :cherry:Elit'e de iki güne bir uğrarım zaten sağolsun hasan çok yardımcı oluyo..:cat:

alosyi dayı senmisin bozkırlı olan

ybrmi aldın en sonunda ne oldu motoran nasıl ybr kaca aldın banada bulalım var sa tanıdıkta

ben 2200 tl 2006 model bir arkadaştan aldım
sen elindekini çıkart, ybr bulmak kolay konyada
şunuda belirteyimki sıfır bir çinliden ikinci el bir ybr iyidir bence..

alosyi dayı sen bulursan habar sal bana ben elimdekini 1000 liraya 10 ay vadeyle verecem 2500 mal oldu bana ama elimden cıksın yeterki hesabı oldu anlayağın verdimde elimdekini 1000 liraya sen bulursan habar yolla motoran etnayı ne yaptık iyi fiyatamı verdin alosyi dayı

bende cbf yada ybr alacam iyi bir japon olsun yeterki biktim cin malından

cbf arkadaşlar banada bulsanıza iyi bir cbf görüşürüz selamlar

Elit'e de iki güne bir uğrarım zaten sağolsun hasan çok yardımcı oluyo..:cat:
Öylemii hasan abiye selam söyle bi daha uğrarsan motoru sattktan sonra hiç gidemedim o da ne zaman satcan motoru diyip duruyodu :) Repsol'ü varmış ismi bugay satmış sonunda motoru dersen tanır :queen:
Bugün zaferde arora ar250 diye bi motor gördüm (f 650cs'nin çakması) çok şık duruyo hayran kaldım az daha baktığımda adi parçalar falan göze batıyodu. Ama uzaktan görünüm ve ses 10 numara :) Var mı bilgisi olan sahibini tanıyan falan??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Elit'e de iki güne bir uğrarım zaten sağolsun hasan çok yardımcı oluyo..:cat:

bi ara uğradığında ellerinde 2. el cbr 125 varmiymis varsa ne kadar olurmuş? bi sorabilir misin sana zahmet benim malum okul, dersane falan gidecek vaktim olmuyo

.

ilk işim o olcak nasıl sabırsızlanıyorum bilemessin :queen:

bi ara uğradığında ellerinde 2. el cbr 125 varmiymis varsa ne kadar olurmuş? bi sorabilir misin sana zahmet benim malum okul, dersane falan gidecek vaktim olmuyo
:queen:

ok kardeş sorarım, :cat: pazartesi veya salı büyük ihtimal uğrarım görünürde yok gibi ama belki tanıdıklarında vardır.

Selam size Konyalı motosikletci kardeslerim biraz geç kaldım ama bende konyalıyım bende motosikletçiyim :)

Arkadaşlar bendeki YBR125'e kibar bir demir korkuluk yaptırmak ve yagını değiştirtmek istiyorum.

yani konyada devamlı gidebileceğim bir motorcu önerirmisiniz?
şimdiden teşekkürler.

alosyi abi mehmet koca var gel buyur yaparız sana bir şeyler devamlı müşterisi ol dermişim kış geldi hala binemmi motora alosyi dayı

yani konyada devamlı gidebileceğim bir motorcu önerirmisiniz?
şimdiden teşekkürler.[/QUOTE]

sen gel buraya dayı ben yaparım motorunun bakımını....:queen:

alosyi abi mehmet koca var gel buyur yaparız sana bir şeyler devamlı müşterisi ol dermişim kış geldi hala binemmi motora alosyi dayı
yaw müdür ben arkadaşı tanıyorum dükkanı bozkırda 130 km yolmu gideyim şimdi:)
konyada lazım bana bir motor hastahanesi:queen:

Hoşbuldum kardeşlerim. kısmet olursa bigün konyalı motorcular olarak toparlanıp tanışalım isterim. Hepimizin müsait bir zamanında.

çok önemli bir hadise olmazsa her pazar konya merkezde müsait olurum
hep diyorumya motor bahane dostlu şahane olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar